Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Jég alatt (Világsikerek)

Jég alatt (Világsikerek)
Jég alatt (Világsikerek) - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 21cm
Kiadó: General Press
ISBN:2399984759652
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 306
Borító: puhatáblás
1,800 Ft-os megtakarítás!:) Most 54%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,290 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ez a termék a készlet erejéig csomagban is kapható, extra kedvezménnyel! Részletek itt. Ha a link nem működik, a csomag már nem rendelhető.

Öt ​évvel ezelőtt a Hatékony Mérnöki Megoldások csapata titkos küldetésre indult. Eli Glinn vezetésével az volt a feladatuk, hogy a Dél-Amerika partjainál lévő, lakatlan szigetek egyikéről az Egyesült Államokba szállítsák a valaha látott leggigantikusabb méretű meteoritot. A küldetésük azonban kudarcot vallott, és katasztrófába torkollt. A hajójuk hatalmas viharba keveredett, majd kettétört, és a rejtélyes rakománnyal együtt a tengerfenékre süllyedt. Száznyolcan vesztették életüket, és csupán néhányan élték túl a tragédiát.
Sőt mi több: a szomorú események sora egy igazán rémisztő tényre is rávilágított. A rakomány több volt egy óriási kőmeteoritnál. Egy élő és összetett organizmus, amely egyenesen az űrből jutott a Földre. És ez a valami három kilométeres mélységben, a tengerfenéken gyökeret eresztett, majd növekedésnek indult. Csak egy dolog biztos: ha nem pusztítják el, hamarosan az egész bolygó megsemmisülhet…
A katasztrófát túlélő Glinn-nek és csapatának egyetlen reménye maradt. Felkérik Gideon Crew-t, a nukleáris fegyverek szakértőjét, hogy találjon megoldást az élőlény elpusztítására. Nincs azonban könnyű dolguk – a lény ugyanis önálló akarattal rendelkezik…

"Olvasgattam értékeléseket, és nem is tudom…Biztos én nem értek a műfajhoz…Sokan írták, hogy ez a sorozat leggyengébb része. Kérdem én, akkor milyen lehet a többi?? Ugyanis ez a könyv nekem BAROMIRA tetszett!! Volt mini románc, izgalom, vér, ami csak kell. Annyira bevadult a történet, hogy kénytelen voltam majdnem hajnali 4-ig olvasni, mert nem hagyott aludni a gondolat, hogy mi a frász lesz ennek a vége???" (forrás:moly.hu/pandasueshi)

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
A titok (Világsikerek)
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Védtelenül (Világsikerek)
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Szorul a hurok (Világsikerek)
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Altató (Világsikerek)
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Titkos házasság
Könyvudvar ár: 2,190 Ft
Levelek az árnyékvilágból
Könyvudvar ár: 690 Ft 100 Ft