Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

József - Bibliai történetek

Szerző: Szokács Eszter
József - Bibliai történetek
József - Bibliai történetek - adatlap
Méretek: SZ: 17cm M: 21cm
Kiadó: Csimota
ISBN:9786155649165
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 64
Borító: keménytáblás
1,000 Ft-os megtakarítás!:) Most 33%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,990 Ft
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Vélemények a könyvről: "Csak bele akartam olvasni egy kicsit, de nem tudtam abbahagyni… Jó stílusban újramesélt bibliai történet, remek illusztrációkkal. (nagyon szeretem Nagy Norbert képeit:."

"Ez a könyv rám ugrott a boltban, annyira ízléses, szép kötet, és visszafogottságában is messzire kitűnt a többi közül. A szöveg is éppen ilyen elegáns: nincs túlírva, -magyarázva, -misztifikálva a történet. Néhány mellékszereplő és apró részlet beiktatásával nagyon emberivé válnak a szereplők, hétköznapiak és átélhetők a döntéseik. A grafika izgalmas, néhol groteszk, de nem ijesztően az, és bár sokkal harsányabb, mint a szöveg, szerethető és humoros. Szokács Eszter könyve kitűnő feldolgozása az egyik leginspirálóbb ószövetségi történetnek. Az életkori besorolás (6-9 év) csalóka, mert a könyv kortalan, idősebb korosztálynak is élményt nyújt." (Forrás: https://moly.hu/konyvek/szokacs-eszter-jozsef, Sicc, Majoros Nóra)

Fülszöveg: A bibliai József kalandos élete a kánaáni árulástól az egyiptomi családegyesítésig.

Tizenegy történetben elevenedik meg a jól ismert és sokak számára kedves história: a bibliai József kalandos élete a kánaáni árulástól az egyiptomi családegyesítésig.
A bibliai történeteket már sokan megfestették, megrajzolták, megfilmesítették. Mi elmeséljük őket egy sorozatban. Ezek a történetek ősiek, mégis bennünk élnek. Kicsit talán úgy, ahogy a családi anekdoták, amelyeket szeretünk újra meg újra felidézni, annak ellenére, hogy mindenki másképp emlékszik rájuk, másképp meséli őket. És Szokács Eszter remek mesélő...

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: