Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Karácsony 1-2. (Karl May) **

Szerző: Karl May
Karácsony 1-2. (Karl May) **
Karácsony 1-2. (Karl May) ** - adatlap
Méretek: SZ: 12cm M: 18cm
Kiadó: Duna International
Kiadás éve: 2012
Borító: keménytáblás
Könyvudvar ár: 2,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

"De címe ellenére talán mégsem éppen karácsony táján olvasandó. Bármikor, ha akarsz egy kis igazságosságot, bátorságot, önbizalmat, erényt, hitelességet, határozottságot és könyörületet"

"Szerintem nagyon érdekes volt egy kicsit Old Shatterhand gyermekkoráról is olvasni egy kicsit. Carpio számomra vicces is és idegesítő is volt egyszerre. Mikor átléptünk a vadnyugati tájakra, egy kicsit fellélegeztem, bár jó volt az első rész is, mégiscsak Winnetou a kedvencem."

"Csak működik a kamaszkori élmény. Ezt a történetet még nem olvastam, és az első rész nem is tetszett, A fogadóst és a feleségét, kedveltem, de Carpio idétlensége sokat rontott a történeten. Aztán jött a Vadnyugat, és megjelent kamaszkorom hőse, a daliás apacs főnök, és attól kezdve már minden jó volt. Még a magasztos tirádákon is csak elnézően mosolyogtam." (Forrás: https://moly.hu/konyvek/karl-may-karacsony/Habók, Tűztündér, padamak)

Az ifjú Old Shatterhand és barátja, Carpio kalandjai hosszú évek eltelte után tovább folytatódnak a Vadnyugaton. Természetesen velük van az apacsfőnök, Winnetou is. A Sziklás-hegység bércei között a tél, a hó fogságába esnek. Itt éri őket a karácsony, s közben beteljesedik szegény Carpio sorsa.

A Duna International kiadó a szerző eredeti szövegei alapján készült új fordításokat jelenteti meg, és nem a régebbi, az ifjúság számára átdolgozott, rövidített regényeket adta ki újra.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: