990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft felett vállalunk.

Kémek becsülete (Becsületbeli ügyek 5.)

Kémek becsülete (Becsületbeli ügyek 5.)
Kémek becsülete (Becsületbeli ügyek 5.) - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 21cm
Kiadó: Gold Book
ISBN:9789634261742
Oldalszám: 458
Borító: keménytáblás
2,009 Ft-os megtakarítás!:) Most 66%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,999 Ft
Könyvudvar ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

W. E. B. Griffin II. világháborús regénysorozatának legújabb, legizgalmasabb kötete.
Már a BECSÜLETBELI ÜGYEK sorozat eddigi részeit is olyan jelzőkkel illették, mint: „elképesztően jó könyv" (Newark Star-Ledger) és „rendkívül szórakoztató kalandtörténet" (Kirkus Reviews) vagy „bőven elegendő virtus, románc és akció ahhoz, hogy kielégítse a Griffin-rajongók légióit és még újabbakat is szerezzen" (Rocky Mountain News), az új könyv azonban még ezeken is túltesz.
1943. augusztus 6. Bár rövid ideje szolgált az OSS-nél (Stratégiai Szolgálatok Hivatala), az alig huszonnégy éves Cletus Frade-nek bőven kijutott a nem mindennapi helyzetekből - ám egyik sem volt a mostanihoz fogható. Hogy miért? Frade feladata az, hogy segítsen megszökni egy Wilhelm Frogger nevű német alezredesnek egy isten háta mögötti hadifogolytáborból a hőségben fürdő Mississippiben. Frogger szülei, akiket Cletus Frade Argentínában tart őrizetben, felvilágosítást adhatnának egy titkos német tervről - melynek az a célja, hogy menedékeket hozzanak létre Dél-Amerikában a náci vezetőknek a háború utáni időkre -, de nem hajlandóak együttműködni az OSS-szel. Frade azt reméli, hogy az ifjabbik Frogger segíthet változtatni ezen. De még ennél is fontosabb az, hogy mielőtt fogságba esett volna Afrikában, Frogger részese volt egy Hitler-ellenes összeesküvésnek. Ha az OSS az ő ismereteit és kapcsolatait felhasználva Inthetne megvalósítani az összeesküvők tervét, a háború hamarabb véget érhetne.
Csakhogy nem Frade az egyetlen, aki tud Froggerékről. Még haza sem tért Mississippiből, egy németekből és argentinokból álló csapat, élükön Juan Perón ezredessel útra kel, hogy végezzen a Frogger házaspárral, majd magával Fradedel. Úgy tűnik, rövid karrierje az OSS-nél hamar véget fog érni. A Griffinre jellemző, különleges hangulatú Kémek becsülete újabb izgalmas kaland napjaink egyik legnagyobb elbeszélőjétől. „Tehetséges és utolérhetetlen... Mint oly kevesen a könyvpiacon, W. E. B. Griffin hozza, amit megígért." 

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: