Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Kitrákoty mese - Pöttöm mesék *

Kitrákoty mese - Pöttöm mesék *
Kitrákoty mese - Pöttöm mesék * - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Elektra
ISBN:9786155533457
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 48
Borító: puhatáblás
Könyvudvar ár: 590 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Kitrákoty mese a Pöttöm mesék című sorozatban jelent meg. A könyvecske a sorozat többi tagjához hasonló kinézetű és méretű, kötése is puha. Betűmérete szintén megegyezik a többi mesefüzetével, nagy alakú, könnyen olvasható. Ennek a résznek a rajzait Simon Zsolt készítette, minden oldalra jut egy féloldalnyi színes kép. Egész pontosan vagy az oldalak felét rajz díszíti, vagy a teljes oldalas képek oldalpárján maga a dal olvasható.

A könyvecske címadó népdala, a Kitrákoty mese után, sorban a következő népdalok, illetve műdalok következnek: A tücsök meg a légy lakodalma, Egyszer egy királyfi, A part alatt, A csiszonka (Bezerédj Amália), Éjjel a Tiszán (Gárdonyi Géza). Ezt követi a Kacagj velem c. dal, de lehet ismerősebb lesz ez a dal, ha az első sorát is leírom: Virágéknál ég a világ.  Száraz tónak nedves partján, Egyszer egy ici-pici törpe, s végül a Szurtos, piszkos mindig Pali a záródal, összesen tehát 10 dal található a füzetben. A versekben, dalokban előforduló, 1-2 ritkábban használatos szó magyarázatát lábjegyzetben találjuk meg, így tudtammeg például,hogy a csiszonka azt jelenti: csúszkáló.

Fülszöveg: Pöttöm mesék sorozatunkban kedves, tanulságos, szórakoztató - színes rajzokkal illusztrált - történeteken keresztül ismerkedhetnek meg óvodás és kisiskolás korú olvasóink a távoli vidékek állataival, az erdő érdekes világával, vagy akár egy kisbusz és egy magányos ruhás fiók kalandjaival.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: