Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Legendák a Pannónia gőzhajó fedélzetéről

Szerző: Fodor Veronika
AKCIÓ Legendák a Pannónia gőzhajó fedélzetéről
Legendák a Pannónia gőzhajó fedélzetéről - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 18cm
Kiadó: Holnap
ISBN:9789633491584
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 176
Borító: puhatáblás
1,910 Ft-os megtakarítás!:) Most 65%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,900 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft Akciós ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ez a termék a készlet erejéig csomagban is kapható, extra kedvezménnyel! Részletek itt. Ha a link nem működik, a csomag már nem rendelhető.

"A könyvről csak ezt tudom mondani: csodálatos. Ha szívet melengető, kedves, különleges könyvet szeretnétek olvasni, vegyétek a kezetekbe Fodor Veronika könyvét, mert – és ebben szinte teljesen biztos vagyok – nem fogtok csalódni, és titeket is be fog szippantani ez a különleges utazás."

"Engem teljesen elvarázsolt ez a könyv: míves a szöveg, bájosan ódon a képi világ is, az a kellemes századeleji hangulat, amit annyira szeretek. A történetek végig lekötöttek, informatívak voltak a szómagyarázatok, és összeállt a végén kerek egésszé a mesefüzér. A tipográfiája is csillagos ötös, annyi lett volna még jó, ha kemény a borítója, megérdemelte volna."

"Fodor Veronika erőssége nyelvhasználatában, egyedi hangjában rejlik. Kidolgozott, sallangoktól mentes, szép, míves munka az övé. Történetszövése izgalmas, minket, olvasókat is beavat, legendagyűjtőkké válunk, miközben a régi korok letűnt világát csodálhatjuk. Nagyon örültem, hogy a szómagyarázatok nem maradtak ki a könyvből.
Szimonidész Hajnalka az egyik legtehetségesebb magyar illusztrátor. Figyelmet érdemel és még több jó szöveget."

"Nevezhetnénk a színek könyvének is, mivel lapjai változatos, finom színekben pompázva adják a történeteket. Bejárhatunk számos helyet az utazóval, miközben gyűjtjük a legendákat és a sok új, illetve kevésbé ismert szót. Nagyon ötletes a szókincstára." (forrás: https://moly.hu/konyvek/fodor-veronika-legendak-a-pannonia-gozhajo-fedelzeterol)

Fülszöveg: Anton Aulinger hivatása a legkevésbé sem hagyományos: utazó legendagyűjtőként telnek mindennapjai. Útitársai lesznek a segítségére, hogy megszerezze a célul kitűzött különleges, érdekes vagy meghökkentő történeteket, melyek rég múlt korok világát idézik. A történet végén az is kiderül, sikerül-e Antonnak összegyűjteni és dobozba zárni a különböző évszázadok ismeretlen legendáit: a repülés korának szereplőit, a bányavirágokat vagy éppen a mechanikus embert.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: