Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Liedersammlung 1-2 (Német dalgyűjtemény) *

Liedersammlung 1-2 (Német dalgyűjtemény) *
Liedersammlung 1-2 (Német dalgyűjtemény) * - adatlap
Méretek: SZ: 29cm M: 20cm
Kiadó: Ismert hazai kiadók
ISBN:9789638332530
Kiadás éve: 2001
Oldalszám: 56
Borító: puhatáblás
Idegen nyelv: német
Könyvudvar ár: 1,390 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A LIEDERSAMMLUNG 1-2. a német nyelvet kezdő és haladó fokon tanuló gyermekek, valamint a kéttannyelvű iskolák, a német nemzetiségi általános iskolák számára készült.

A mondókák, versek és dalok tanulása nélkülözhetetlen eleme a nyelvtanulásnak. E kötet újszerűsége, hogy alkalmazkodik a magyar ének-zene tanítás módszeréhez, párhuzamosan halad a zenei elemek tanításával. Képessé teszi a gyermeket a német dallamok hibátlan megtanulására, a tiszta éneklésre. A két nyelv kultúrájának különbözősége ellenére e könyvek olyan válogatásban adják közre a dallamokat, amelyek a magyar népzenén felnövő gyermekek számára legjobban megfelelnek. A kis hangterjedelmű gyermekdaloktól fokozatosan épül a nehézségi sorrend a hangterjedelem, a dallam- és ritmusmotívumokban. A dalok könnyen megtanulhatók a szolmizáció alkalmazásával, vagy hangszer kíséretével.

A német dallamvilág legismertebb és legszebb gyermekdalai és népdalai kerültek a kötetbe, melyek legtöbbjét az évszázadok érlelték és formálták a különböző német nyelvjárások területén, közkedveltek széles körben, és az európai kultúra részévé váltak. A kötetben nincs magyar szöveg, a színes illusztráció, a gazdag képanyag hivatott a jobb megértést biztosítani. A dalok hangulati elemének megéreztetése, a minket körülvevő környezet ábrázolása felkelti a gyermekek érdeklődését, inspirálja saját észrevételeik, tapasztalataik elmondására, és ezáltal bőséges alkalmat nyújt az idegen nyelv gyakorlására.

A kötet az általános iskola alsó tagozatának bármelyik osztályában alkalmazható. A könyvek anyaga egyaránt beépíthető az énekórák és a németórák folyamatába. A gyermekek és a tanárok e gyűjteményt - függetlenül az iskolai munkától - önállóan is használhatják, saját ismereteik bővítésére.

GRAFIKUS: Richly Zsolt, Berényiné Rajzik Magda
LEKTOR: Prof. Szőnyi Erzsébet, Mag. Willi Winkler
 

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: