990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft felett vállalunk.
Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Luther nyomában - A reformáció útján Németországban / Térképpel a reformáció útján

Luther nyomában - A reformáció útján Németországban / Térképpel a reformáció útján
Luther nyomában - A reformáció útján Németországban / Térképpel a reformáció útján - adatlap
Méretek: SZ: 12cm M: 21cm
Kiadó: Hibernia Nova
ISBN:9786155426315
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 95 + térkép
Borító: puhatáblás
2,290 Ft-os megtakarítás!:) Most 76%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,980 Ft
Könyvudvar ár: 690 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Útikönyv térképmelléklettel. Kettős kiadvány a Reformáció 500 emlékév idején és későbbiekben  Németországba utazók számára

Útikalauz és térkép Luther életének legfontosabb helyszíneivel

A Luther nyomában című ismeretterjesztő kiadvány a Reformáció 500 emlékév idején és a későbbiekben Németországba utazók számára készült útikalauz és térkép.

Célja Luther Márton életútja legfontosabb állomásainak bemutatása 1517-es színre lépésétől haláláig. A helyszíneket rövid, pontos leírások és látványos fényképek segítségével bemutató útikalauz és a kétoldalas részletes térkép használatával a Luther életútját a valóságban vagy virtuálisan követni szándékozó olvasó a reformációval kapcsolatos minden alapvető információról tudomást szerezhet. Luther döntően Szász-Anhalt, Szászország és Türingia tartományokban töltötte élete legnagyobb részét; e három térség jelentősebb helységeit és látnivalóit kiemelten ábrázolja a B/2-es formátumú térkép, és részletesen bemutatja az útikalauz. A két kiadvány praktikusan kiegészíti egymást, de mindkettő önmagában is remekül használható.

A kiadvány célja Luther Márton 1517-es színre lépésétől életútja fontosabb állomásainak bemutatása. A helyszíneket rövid, pontos leírásokkal és látványos fényképek segítségével bemutató útikalauz és méltó párjaként megjelenő kétoldalas részletes térkép segítségével Luther életének fontos állomásait a valóságban, vagy virtuálisan követni szándékozó olvasó minden számottevő helyszínről tudomást szerezhet.

Luther életét döntően Szász-Anhalt, Szászország és Türingia tartományokban töltötte, e három terület a téma számára különösen fontos részeit kiemelten ábrázoljuk mind a B/2-es térképen, mind az útikalauzban. A nylon tasakban elhelyezett két nyomat praktikusan kiegészíti egymást, de mindkettő önmagában is remekül használható.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: