990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft-tól vállalunk.
Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Magyar klasszikusok 4 kötete egy csomagban *

AKCIÓ Magyar klasszikusok 4 kötete egy csomagban *
Magyar klasszikusok 4 kötete egy csomagban * - adatlap
Méretek: SZ: 17cm M: 24cm
Kiadó: Babits
Kiadás éve: változó
Borító: keménytáblás
8,810 Ft-os megtakarítás!:) Most 68%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 12,800 Ft
Könyvudvar ár: 5,960 Ft Akciós ár: 3,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A csomagokat csak online rendelésre állítjuk össze, nincsenek elkészítve a Könyvudvarban. Kérjük, hogy bolti átvétel esetén is küldjön előre rendelést!

A csomag tartalma (a linkek új ablakban nyílnak):

  1. Sasnak körme között
  2. Angyalföld / Egy kosár gyümölcs
  3. A tanítvány / Kiskunhalom / A falu álarca
  4. Gazdag szegények / Szegény gazdagok - Csak a csomagban rendelhető

A csomagban lévő négy könyv rövid leírása:

Sasnak körme között
Magyar klasszikusok
A mindvégig lebilincselő olvasmány hitelt érdemlően vetíti elénk a magyar történelem egyik tragikus korszakát.
A korszak, melynek történetét gazdag ecsetvonással festi az író: a vasvári békétől II. Rákóczi Ferenc zászlóbontásáig ível. A Zrínyiek Csáktornyán háborogván a gyalázatos béke ellen, a francia királlyal való szövetség gondolatát szövögetik; hasonló céllal indul Velencébe Zrínyi Péter felesége, Frangepán Katalin és leányuk, Ilona.
A külsejében és szellemében egyaránt rendkívüli lányt korán bevonják országos dolgok megbeszélésébe, s Miklós bán váratlan halála után valósággal Zrinyi Miklós méltó örökösének tekintik. Ilona bátran vállalja is sorsát: házasságra lép az ország leggazdagabb főurával, Rákóczi Ferenccel.

Angyalföld / Egy kosár gyümölcs
M. Pogány Béla : Az „Angyalföld" témája maga, a legszerencsésebb trouvaille: írói aranybánya, de Kassáknak kellett eljönnie kiaknázására. Az Angyalföld: városnegyed vagy. szinte külön város vagy ország, ismeretlen univerzum, amiről kósza legendák, gyanús rendőri rovatok és homályos napihírek regéltek valamit. Az irodalom itt-ott a megszépítő romantika fátylát vetette rá és a naturalizmus gyötrő árnyalatokkal feketítette alá, de a legjobb esetben is elirodalmiasították. Kassák a fölfedezők riporteri tárgyilagosságával s a költők mindenhatóságával úgy tárja elénk, mintha szűz talaján ő járna először. Szuggesztív művészetével megteremti bennünk az igazság s az élet hitét, megmaradó élményt ad, miként a fölfedező Petőfi adott az Alföldről, mely ő előtte csak geográfiailag létezett. Kassák, a külváros szakértője, az Angyalföldet örökítette meg.
A leírás folytatása a könyv saját adatlapján.

A tanítvány / Kiskunhalom / A falu álarca
A Kiskunhalom a két háború közti magyar írószociográfiai irodalom úttörő, klasszikus remeke, írója szülőfalujáról, Apostagról. Egyetlen nap leltára, hajnaltól hajnalig tartó huszonnégy óra eseménymozaikjainak egy-máshoz illesztése, 1932. augusztus tizenhetedikén, szerdán. "Kemény, öröm és szépség nélküli élet bontakozik ki ebben a falu-monográfiában. - írta a Kiskunhalomról 1934-ben Bálint György. - Ridegség, gőg és kapzsiság egyrészről, fásultság, kétségbeesés, kény-szerű, eltompult megalázkodás másrészről: ez Kiskunhalom életének lelki tartalma." József Attila pedig baráti levélben így jellemezte a könyvet: "Bennem szinte szorongást keltett a Kiskunhalom végzetszerüsége. Mert nem az a végzetszerű, hogy ,a hős a végén elbukik', hanem hogy ,a hős' egy pakli dohányt vesz a trafikban, hogy tehát soha senki nem lehet hős."
A könyvek olajzöld bőrkötésben, almazöld papírra nyomtatva, óarany margóval készültek, külső megjelenésüket tekintve is igen nívós, igényes könyveket vehet kezébe a kedves olvasó.

Gazdag szegények / Szegény gazdagok - Csak a csomagban rendelhető
A Szegény gazdagok igazi romantikus regény, álruhás főranggal, rablókalandokkal; a nemesi világban játszódik. Évtizedekkel később íródott - s valószínűleg az öreg Jókai éppen a szójáték miatt választotta a címet - a Gazdag szegények. A helyszín a világvárossá váló Budapest, ahol összegyűlnek az ország minden tájáról az emberek, a menekülő grófkisasszony éppúgy, mint a házaló, becsületes tót fiú.

Ha a könyveket egy csomagban veszi meg, akkor még többet tud spórolni, mintha egyenként tenné a kosarába!

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még