Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Malacka megfürdik

AKCIÓ Malacka megfürdik
Malacka megfürdik - adatlap
Méretek: SZ: 20cm M: 22cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789631181999
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 32
Borító: keménytáblás
900 Ft-os megtakarítás!:) Most 53%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,690 Ft
Könyvudvar ár: 1,290 Ft Akciós ár: 790 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Móra kiadó sorozatában a keménykötéses, négyzet alakú könyvek a legkisebb Micimackó rajongóknak készültek. A történetek oldalanként csak pár sorral haladnak előre a mesében a nagyméretű színes rajzok között.  Az olvasni éppen megtanult gyermekek segítségére vannak a nagyobb betűk.Tipográfiailag érdekes megoldás, hogy a hangsúlyosabb szavak még nagyobb betűkkel lettek nyomtatva. A rajzoló Andrew Grey "őszinte tisztelettel adózik E. H. Shepard munkásságának", és az új rajzok megalkotásánál megtartotta az eredeti stílust.

A sorozatban megjelent könyvek címei:

Malacka nagy tettet hajt végre

Füles születésnapja

Malacka megfürdik

Malacka megfürdik című könyv a Micimackó meséjének azonos című fejezetét tartalmazza. Az Erdőbe új jövevények érkeznek Kanga és Zsebibaba személyében. Nyuszi féltékeny rájuk,ezért Kangát el akarja riasztani az Erdőből. Terve az, hogy Malackát juttatják az erszénybe, Zsebibabát pedig elrabolják.Azonban Kanga rájön a turpissságra, de úgy tesz, mintha nem venné észre a cserét és alaposan megcsutakolja Malackát.

Fülszöveg:

Amikor Kanga egyszer csak megjelenik az Erdőben, Malacka, Micimackó és Nyuszi elhatározza, hogy megtréfálja ezt a Furcsa állatot, aki az egész családját a zsebében hordja! Így aztán Malacka beugrik Kanga erszényébe, Nyuszi pedig elszalad Zsebibabával.

Kanga belemegy a játékba, de tesz róla, hogy Malackának elmenjen a kedve az efféle rossz viccektől. Malacka kénytelen összeszedni a bátorságát, pedig mint tudjuk, nem könnyű bátornak lenni, amikor az ember egy Egészen Kicsike Állat...

Ez a feldolgozás kifejezetten a Micimackó-rajongók fiatalabb nemzedéke számára készült. A szerző szívmelengető stílusát, csodálatos humorát híven megőrző történetet életre keltik, felvidítják a nagyszerű illusztrációk.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: