Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Miért nem szerethető Hillary?

Szerző: Edward Klein
Miért nem szerethető Hillary?
Miért nem szerethető Hillary? - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 21cm
Kiadó: Atlantic Press
ISBN:9786155332883
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 287
Borító: puhatáblás
3,000 Ft-os megtakarítás!:) Most 79%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,790 Ft
Könyvudvar ár: 790 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Mi volt az a más esetekben jelentéktelen apró emberi vétség, mely Hillary Clinton választási vereségét okozta? Erre a kérdésre találja meg a választ az olvasó Edward Klein könyvében. Mitől és hogyan romlott meg vészesen Hillary és Obama viszonya Clinton asszony külügyminisztersége idején? "Borulhatott a bili" a választási kampány utolsó szakaszában a volt külügyminiszter elektronikus levelezése vagy a Clinton alapítvány tevékenysége kapcsán? Mi volt a legdurvább veszekedés tárgya a házaspár életében az 
emlékezetes Lewinsky-ügy óta? Végül, de nem mellékesen: Mi az igazi probléma a volt elnök férfiasságával?
Ed Klein csattanós válaszokkal szolgál ezekre a kérdésekre is a Hillary közéleti tevékenységének és a Clinton házaspár mindig zajos magánéletének legutóbbi tíz évéről írt leleplező könyvében. Írását nevezhetjük pletykakönyvnek is, de a The New York Times bestsellerszerzője a nyilvánosságra került tények mellett a Clintonék legbelső baráti köréből szerzett információk sokaságával támasztja alá értesüléseit. Márpedig a pletyka, mihelyt megfelelni látszik a valóságnak, nem pletyka többé. Ami biztos: Ed Klein kulisszatitkokkal teli, de közben mosolyra ingerlően szórakoztató sikerkönyve bepillantást enged az amerikai belpolitika boszorkánykonyhájába, s magyarázatot ad egy sokak számára meglepő választási vereségre. 

Részlet a Hívja vissza a kutyáit c. fejezetből:
" - Azt akarom magától, Barack, hogy hívja vissza a kibaszott kutyáit! mondta Hillary.
Obama egy pillanatig döbbenten hallgatott. Aztán felállt, hátat fordított Hillarynak és kinézett a Wilson Rózsakertre néző magas ablakokon.
Jarrett később elmesélte, hogy e pillanatban attól tartott, az elnöknek torkán akadt a szó, ami ritkán fordult elő ismeretségük sok éve alatt.
Mielőtt azonban Jarrett közbeléphetett volna, Obama megfordult és egyenesen Hillary szemébe nézett. 
- Semmit sem tehetek, sem így, sem úgy - jelentette ki. A dolgok már beindultak, én pedig nem tudok és nem akarok beavatkozni. A gondjait, egyenesen megmondom, saját magának köszönheti. Ha tisztességesen járt volna el...
Hillary félbeszakította.
- Mindig akadnak gyűlölködők, akiknek az a célja, hogy elkapják Clintonékat - mondta.
Felállt, búcsút intett, és azt motyogta, 'köszönöm'. Közben kisétált, nyitva hagyva maga mögött az Ovális Iroda ajtaját." 

Hillary Diane Rodham Clinton Bill Clinton elnöksége idején az Egyesült Államok First Ladyje volt. Korábban, 1983 és 1992 között Arkansas állam kormányzójának feleségeként mutatkozott be a politikában. Clinton elnök leköszönése után, 2001 és 2009 között, Hillary New York állam történetének első női szenátora volt. 2008-ban először indult az elnökválasztásokon, de Barack Obamával szemben alulmaradt a Demokrata Párt elnökjelöltségéért folytatott vetélkedésben. 2009 és 2013 között az Egyesült Államok külügyminisztereként működött, majd 2015-ben másodszor is harcba indult a Demokrata Párt elnökjelöltségéért, hogy az Egyesült Államok történetének első női elnöke lehessen, de alulmaradt a republikánus Donald Trumppal szemben.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még