A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

Misi, a mosómaci (Pöttöm mesék)

Misi, a mosómaci (Pöttöm mesék)
Misi, a mosómaci (Pöttöm mesék) - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Elektra
ISBN:9786155203831
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 32
Borító: puhatáblás
Könyvudvar ár: 390 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

 „Egyszer volt, hol nem volt volt egyszer egy kis mosómedve, akit Misinek hívtak. Misinek volt egy kis autója, pont olyan kicsi, mint ő maga. Misi nagyon szerette az autóját, de azon is legjobban a dudát.”

Így kezdődik a mese a Pöttöm mesék c. sorozat legújabb részében. A könyvecske a sorozat többi tagjához hasonló kinézetű és méretű, kötése is puha. Betűmérete szintén megegyezik a többi mesefüzetével, nagy alakú, könnyen olvasható. Bár ebben a füzetben csak egy mese van, de minden oldalon egy színes kép is található, így a történet kisebb részekre tagolódik, ajánlható első könyvek között elsős, másodikos, már olvasni tudó gyerekeknek. A történet végén egy számösszekötős, kiszínezhető feladvány található.

Fülszöveg:

A Pöttöm mesék sorozat kedves, tanulságos, szórakoztató - színes rajzokkal illusztrált - történeteken keresztül ismerkedhetnek meg óvodás és kisiskolás korú olvasóink egy különös rizsszem kalandjaival, a dudálni igencsak szerető mosómedve történetével, egy meggondolatlanul kötözködő paprikával valamint egy varjúfiókával, aki igencsak furcsán szokik rá a rendszeres tisztálkodásra.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még