Mit keresel TE az ÉN világegyetememben?

Szerző: Chuck Hillig
Mit keresel TE az ÉN világegyetememben?
Mit keresel TE az ÉN világegyetememben? - adatlap
Méretek: SZ: 20cm M: 14cm
Kiadó: Százszorszép
ISBN:9789637673436
Kiadás éve: 2003
Oldalszám: 198
Borító: puhatáblás
978 Ft-os megtakarítás!:) Most 62%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,568 Ft
Könyvudvar ár: 590 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Megvilágosodás kezdőknek

Részletek az előszóból:

"Gyakran nehéz felismerni az igazságot, amikor különböző ezoterikus és misztikus hókusz-pókuszba rejtetted vagy becsomagoltad valamiféle tudományoskodó akadémiai értekezésbe. Ezúttal azonban nagyon egyszerű lesz, hogy eszedbe juss önmagadnak. Ez a könyv alig több mint 2000 szót tartalmaz, és 20 perc alatt könnyűszerrel elolvasható.

Maga az élmény, mely az elkülönültség illúziója mögött rejlik, messze túl van szavakon és rajzokon. A legjobb esetben is csak utalhatunk rá.

...A Bibliában a teremtés egy megkülönböztetéssel kezdődik. "Kezdetben teremté Isten az eget és a földet." Ezt megelőzően semmi nem volt. Szó szerint semmi. Még semmi sem. Az ég és a föld kettéválasztásával létrejött valami. Chuck Hillig abból az ősi gondolatból indul ki, ami az Upanisad és az advaita alapkérdése: "Ki vagyok én?" Vagy ahogy a híres francia festő, Paul Gauguin egy képének a címe: "Kik vagyunk, honnan jövünk, hova megyünk?" Ahhoz, hogy erre válaszoljunk, előbb meg kell hogy értsük a lét, azaz a "vanás" logikai feltételét..."

Az előszót Darnel Christian (filozófus az Amerikai Társaság a Tudomány Előrehaladásért tagja) írta.

A könyv tényleg gyorsan kiolvasható, a mellékelt képeken látható stílusban íródott az egész könyv, azaz minden oldalon egy-egy rajz és az azt kísérő pár nagy betűkkel írt mondat található. Ahogy egy molyos hozzászóló írja:

A könyvet 15-20 perc alatt ki lehet olvasni de utána…Kb 2 héttel ezelőtt olvastam és néha még mindig ezen a könyvön gondolkozom. Nagyon jó könyv csak ajánlani tudom!

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: