Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

München - Zseniálisan felépített kémregény

Szerző: Robert Harris
München - Zseniálisan felépített kémregény
München - Zseniálisan felépített kémregény - adatlap
Méretek: SZ: 15cm M: 23cm
Kiadó: Gabo
ISBN:9789634066415
Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 352
Borító: keménytáblás
2,000 Ft-os megtakarítás!:) Most 50%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,990 Ft
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

1938: Németország bekebelezte Ausztriát. Most a Szudéta-vidék következik. Hitler háborúra készül, míg az angolok, Chamberlain miniszterelnök vezetésével,a békéért dolgoznak. A helyzet pattanásig feszült, és úgy tűnik, semmi sem tudja visszatartani Európát egy újabb háborútól.

Hugh Legat a brit külügy ifjú reménysége, aki akaratán kívül titkosszolgálati játszmákba keveredik. Régi barátja, a náci bürokráciában dolgozó Paul von Hartmann és társai elhatározták, hogy megbuktatják Hitlert, ehhez viszont arra van szükségük, hogy a feszült helyzetet rendező Müncheni Konferencia kudarccal végződjön – ez pedig háborút jelentene Anglia és Németország között.

be
5 ( 5 / 5 )
Két régi szobatárs, brit egyetemi emlékekkel és az idő által kissé megkoptatott barátsággal - az egyik Chamberlain, a másik Hitler diplomáciai szolgálatában. Mai eszünkkel tudjuk, hogy közeledik a II. világháború - a nácik már bekebelezték Ausztriát, most a szudéta-vidéket tervezik elfoglalni. Chamberlain mindenképpen békés megoldást keres (ha másért nem, a britek felkészüléséhez), és ezért a németek is éltetik, a csehszlovákokat kizárják a tárgyalásokról, a franciák érdektelenek. Paul von Hartmann egy dokumentumhoz jut, mely bizonyítja a Führer valódi szándékait, és régi barátjának, Hugh Legat-nak adja át. A brit főhős miniszterelnöke elutasításával találkozik, a német a Gestapo látókörébe kerül... Lassan döbbenünk rá, hogy ez bizony kémregény - kémregény a javából, amit az idők szele, a történelmi személyek jelleme színez. Nem akciókönyv az biztos, hanem elgondolkodtató iromány.. lehetett volna másképp?

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: