990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft-tól vállalunk.
Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Nyugat plusz X. 3 - 2010-2021

Nyugat plusz X. 3 - 2010-2021
Nyugat plusz X. 3 - 2010-2021 - adatlap
Méretek: SZ: 21cm M: 29cm
Kiadó: EREF Bt.
ISBN:ISSN20642458
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 59
Borító: puhatáblás
1,150 Ft-os megtakarítás!:) Most 76%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,500 Ft
Könyvudvar ár: 350 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Nyugat Plusz 2010-2021.

Összegző jellegű, ún. „X-es széria” újabb tétele a Nyugat plusz X. 3.

Az igazi nevettetők sohasem viccelni akartak, hanem közölni valamit – nem mindig nevetve, de mindig nevettetve – írja Cserhalmi Imre, író, újságíró, korábbi színházigazgató, egyetemi tanár a Nyugat Plusz X/3. exkluzív kiadványában közölt elemzésében, melyben a „stand up-világról” is markáns véleményt alkot. 

Nyugat Plusz, a legendás 20. századi folyóirat, a Nyugat szellemi utóda. A Nyugat Plusz független szépirodalmi folyóirat azokat az értékeket képviseli, mint elődei: az 1908-tól 33 éven át létezett legendás, Budapesten írt és szerkesztett lap, a Nyugat, illetve mint közvetlen elődje, a Nyugat Ma.

A Nyugat Ma, illetve utódja a Nyugat Plusz 2010 óta folyamatosan jelen van a magyarországi kulturális lappiacon és hamar a kortárs irodalom meghatározó fórumává vált. Szellemi bázisa az Újnyugat Irodalmi Kör, fő küldetése az értékmegőrzés, az értékteremtés és tehetséggondozás, illetve a kortárs irodalom minél szélesebb közönséghez való eljuttatása.

A lap segítségével egyszerre kaphat képet az olvasó a hazai művészet meghatározó áramlatairól, valamint a kortárs hazai ás külhoni írók, költők, performerek, képzőművészek elképzeléseiről, világlátásáról. A folyóirat nemzetközi kapcsolatokat is épít, mások mellett portugál, finn, olasz, török, amerikai, brazil, argentin, indonéz, japán és dél-koreai alkotók is hozzájárulnak az értékteremtéshez.

A Nyugat Plusz folyóirat hasábjain a magyar képzőművészet és könyvillusztrátorok színe-javának alkotásai is rendszeresen megjelennek. Napjainkban Miske Emő festőművész, a fővárosi Kölcsey Gimnázium művésztanára és Kisteleki Dóra, nemzetközileg elismert grafikusművész művei határozzák meg a lap művészi arculatát. Értékmentő tevékenységünk egyik bizonyítékaként a Nyugat Pluszban rendszerint megcsodálhatóak a legendás festőóriás, Molnár-C. Pál remekei, a fővárosi Molnár-C. Pál Műterem–Múzeummal együttműködésben.

 

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Kívül
Könyvudvar ár: 590 Ft
Kávérajzok
Könyvudvar ár: 290 Ft
Belmondo
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Mibácsikánk
Könyvudvar ár: 990 Ft
Fém
Könyvudvar ár: 790 Ft