Ingyen szállítás Pick Pack Pontokra 5000 Ft felett dec. 01. 18 óráig.

Ördögi cselszövés

Szerző: David Liss
Ördögi cselszövés
Ördögi cselszövés - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Kelly
ISBN:9789633350232
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 445
Borító: puhatáblás
1,490 Ft-os megtakarítás!:) Most 50%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,980 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Benjamin Weaver, a zsidó származású egykori bokszoló kívülállóként él a tizennyolcadik századi Londonban. Arisztokrata kliensei megbízásából adósokat kutat fel és gaztevők után nyomoz. Gazdag részvénykereskedő fiaként a családjától távol él – egészen addig, míg meg nem bízzák azzal, hogy utánajárjon apja hirtelen és rejtélyes halálának. Weaver leereszkedik az angol részvénykereskedők csalárd világába, kávézók, kaszinók, elegáns szalonok, és bordélyházak közt ingázva folytatja kémkedését. Minél jobban belemerül a nyomozásba, annál sötétebb színben körvonalazódik előtte az igazság, míg végül rádöbben: ha nem vigyáz, menthetetlenül az apja nyomdokain halad tovább – valószínűleg a saját sírját ásva ezzel.

Lenyűgöző történelmi thriller, amelyben a szerző felvonultatja a korabeli London társadalmi rétegeinek képviselőit: spekuláló részvényügynököket, pitiáner tolvajokat, előkelő, ám megvesztegethető urakat, elvakult pénzembereket, koldusokat, színészkedő örömlányokat, tisztességes zsidó kereskedőket és családjaikat. Bepillantást nyerhetünk a tőzsdei ügyleteknek elsőként otthont adó kávéházak nyüzsgő és magával ragadó világába, s megismerhetjük a társadalom perifériájára szorult tolvajok, zsiványok, és álnok összeesküvők közkedvelt találkozóhelyeit, a londoni pubokat is.

Benjamin nem kis fába vágja a fejszéjét, amikor úgy dönt, annak ellenére, hogy többször is az életére törtek, folytatja a nyomozást. Egyetlen cél vezérli: lerántani a leplet a Déltengeri Társaság és a Bank of England ellentétéből fakadó, fondorlatos összeesküvésről, ami egyébként az apja idő előtti halálához is vezetett. Ezen az úton ármánykodó cselszövők és cinkosokból lett ellenségek kísérik, valamint egy olyan csodálatos barát, aki humorával és éleslátásával derűt csempész főhősünk olykor meglehetősen viszontagságos kalandjaiba.

David Liss, az Egy kufár bosszúja című regény világhírű szerzője újabb lebilincselő történettel rukkolt elő. Magával ragadó, ördögi intrikával átszőtt, kalandos regény az angol értékpiaci krachot megelőző időkből, amelynek elolvasása után azon fog morfondírozni az Olvasó, hogy az azóta eltelt háromszáz évben vajon mennyi változás történhetett az értéktőzsdén…

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: