990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft-tól vállalunk.
Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Örömvadászok

Szerző: Phil Robertson
AKCIÓ Örömvadászok
Örömvadászok - adatlap
Méretek: SZ: 15cm M: 22cm
Kiadó: Libri
ISBN:9789633104408
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 200
Borító: keménytáblás
3,390 Ft-os megtakarítás!:) Most 97%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,490 Ft
Könyvudvar ár: 490 Ft Akciós ár: 100 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Nem adatik meg gyakran, hogy az álmainkat megvalósíthassuk... Íme egy ember, aki mindennap az álmainak él! Phil Robertson, avagy a Kacsa Parancsnok - a tömegével kitermelt és piacra dobott valóságshow-sztárokkal ellentétben - ízig-vérig emberből van, és nem egy szerep, amit egy sikersorozat kedvéért ráaggattak. Az Örömvadászok pedig ennek a különc és öntörvényű fenegyereknek az igaz története.
Hogyan élte túl a nélkülözésekkel teli gyerekkort? Miként hagyta ott a sikeres sportkarriert és lett erdei remete? Hogyan fejlesztette ki a világ legjobb kacsahívó sípját és forradalmasította a vadászvideók műfaját? Milyen elvek szerint irányítja népes családját, és miként lett számos országban népszerű spirituális vezető?
Megalázó bukások, megszegett ígéretek, szomorú búcsúk és boldog újrakezdések, küzdelem a családért, a mindennapi betevőért és az Úr kegyelméért. És persze kacsák, kacsák, kacsák - hiszen ez Phil igazi szenvedélye, ami harmóniát teremtett benne a sok ,,szédelgéssel töltött" év után. Elmondása szerint azonban, ami igazán számít, az az, hogy hallgass a szívedre és kövesd az utadat. Phil pedig nem kamuzik, és nem akar megfelelni, olykor szélsőséges nézeteit is vállalja, így lesz a története lélekemelő, őszinte, torokszorító és humoros.

be
4 ( 4 / 5 )
1. rész Ennél a könyvnél beigazolódott számomra a külcsín és belbecs mondás igazsága. A borítója számomra nem volt túl vonzó, és emlékszem eléggé elgondolkodtatott. Végül is örülök, hogy adtam neki egy esélyt, hogy bizonyítson. Phil Robertson televíziós munkásságát nem ismerem, a téma miatt voltam kíváncsi a könyvre. Egy férfinek szántam ajándékba, de gondoltam, hogy előtte beleolvasok kicsit, hogy azért tudjam, hogy mit adok át. Aztán alig tudtam letenni. Kellemes, szórakoztató, magával ragadó a stílusa. Phil (elnézést, de szinte jóbarátok lettünk) egy igazi régivágású fickó. Szinte feledésbe merülő értékeket elevenít meg, amivel ritkán lehet találkozni a túl modern világunkban. Szimpatikus benne, hogy bátran és őszintén mesél a botlásairól, de jó példával jár elől, mivel képes volt felülemelkedni. Az életének jókora szakaszát jártuk be együtt, és nagyon tetszett, hogy leleményességre „tanít”, jó értelemben, még ha át is hág szabályokat.
be
4 ( 4 / 5 )
A túlélési ösztön erős jelenléte jellemzi,talán a hobbijához is ez adta a legegyenesebb utat. Szerintem az,hogy még gyerekkorában megélt egy bizonyos fokú nélkülözést, felkészítette őt az életben maradásra. A család pénz- és élelemhiányát vadnövények gyűjtésével, azok felhasználásával vagy értékesítésével orvosolták. Férfiként helytállni sem könnyű feladat,apaként még nehezebb,de nem lehetetlen…különösen egy megértő és okos nő támogatása mellett. Egy vállalkozás,amely tökéletesre fejlesztett terméket kínál,előbb-utóbb megtalálja a számítását. Az álom magával ragadta az egész családot,és mindenki megtalálta benne a helyét és a feladatait. Vajon tudatos felismerés volt-e részéről,hogy együtt sikerülhet? Ostobaság vagy zseniális húzás egy sípra alapozni egy vállalkozást? És ki örökli a trónt,a legidősebb fiú vagy..? Az üzleti sikereken túl létezhet még nagyobb boldogság? Főleg a fiúk,és férfiak meríthetnek belőle sok erőt,de "fiús" lányok is jól szórakozhatnak olvasás közben.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Magyarország = anyád
Könyvudvar ár: 390 Ft 100 Ft
Bocsi szerint a világ
Könyvudvar ár: 100 Ft
1 vélemény
Joshi Bharat
Könyvudvar ár: 100 Ft
A móri ártatlan
Könyvudvar ár: 100 Ft
1 vélemény