Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Péter Meseországban 2. (DVD) *

Péter Meseországban 2. (DVD) *
Péter Meseországban 2. (DVD) * - adatlap
Kiadó: InterDomino
Kiadás éve: 2008
Borító: normál műanyagtok
Korhatár: 0+
Könyvudvar ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Péternek és Annabelle-nek napkelte előtt vissza kell érnie a Földre, mert különben örökre a Holdon maradnak. Útközben találkoznak Villám Vilmával, aki híres félelmetes villámairól, valamint Mennydörgéssel, ám a jóságos Álommanó segítségükre siet. Zümmvári Úrral együtt hivatalosak az Éjtündér palotájába az Égi Bálba. Álommanó felajánlja, hogy elviszi őket a hintójával, amit hat pillangó röpít. Ám útjukat meg kell szakítaniuk, mert az Égzengők okozta kátyúba esnek a Tejúton. Tejútember elhozza a Nagymedvét kis hőseinknek, hogy segítségével folytathassák útjukat. Vajon sikerül visszaszerezni Zümmvári uraság elveszett lábát?

Péter és Annabelle Zümmvári Urasággal és Álommanóval a félelmetes Holdember hegyére készül. Nagymedve szállítja őket, de útközben szörnyen megéhezik és pihennie is kell. Így hát megállnak Karácsony Királyságban, ahol Mézeskalács segítségével elverik az éhüket, sőt alkalmuk van egy kiadósat játszani is. De mivel szorít az idő, messze vannak még a végállomástól, igyekezniük kell. Vajon vissza tudják szerezni Zümmvári Uraság hatodik lábát a megátkozott Holdembertõl? 

Zümmvári Urasággal Péter és Annabelle nagyon veszélyes kalandra indul a sötét égen át egyenesen a Holdra. Rengeteg izgalomban van részük útjuk során, ám nem sok idejük marad, mert ha nem térnek vissza napkelte előtt, örökre ott ragadnak. Nagymedve hátán utaznak, amikor is váratlanul útjukat állja egy hatalmas tó. De a Nyuszi segítségével ezen is átjutnak. Végül megtalálják Zümmvári Úr hatodik lábát, sőt a gonosz Holdembert is sikerül legyőzni, aki végül jégbe fagy...

Hossz: 77 perc
Hang: magyar, angol, román
Képformátum: 4:3

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: