Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Ragyogás

Ragyogás
Ragyogás - adatlap
Méretek: SZ: 13cm M: 20cm
Kiadó: Vagabund
ISBN:9789632900162
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 206
Borító: puhatáblás
600 Ft-os megtakarítás!:) Most 50%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,190 Ft
Könyvudvar ár: 590 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Serdülőkori szerelmi csalódása miatt Juliet Liverspoon bizalmatlan a férfiakkal szemben. A roppant csinos, és legalább ennyire tehetséges fiatal tévériporternő éppen ezért a karrierjére fókuszál, és egyre másra halmozza a sikereket. Szorgalmával eléri, hogy egyik tévétársaságot a másik után növi ki és szemtelenül fiatalon máris az Egyesült Államok egyik legnagyobb hálózatánál, a bostoni székhelyű Kilences Csatornánál köt ki. Az elszánt hírolvasóra sokan felügyelnek és az irigykedők mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a kivételes karrier ezen a ponton megszakadjon.
Ám Julietet nem abból a fából faragták, hogy meghátráljon a kihívások elől, és felveszi a kesztyűt. Kiváló teljesítményének köszönhetően hamarosan felfigyel rá a csatorna nagyhatalmú igazgatónője, aki nyilvánvalóvá teszi, hogy milyen sokat is vár tőle. Míg munkafronton teljes a siker, a magánéletében Juliet kénytelen rádöbbenni, hogy a férfiak szemernyit sem változtak azóta, hogy olyan fájdalmasan csalódott az egyikükben.
Aki egyszer már megégette magát a tűzzel, az legközelebb óvatosabb lesz, és a riporternőre duplán is igaz ez a megállapítás.
Munkája során luxuskörülmények közt járja be az egész világot, különleges tájakra jut el, érdekes emberekkel találkozik, a világ leggazdagabb embereivel randevúzik, de mindhiába.
Egyik kapcsolata a másik után fut zátonyra, és úgy tűnik, hiába igyekszik, az igaz szerelem rendre elkerüli. Az erősebb nem iránti csalódottsága miatt még inkább a munka felé fordul, s igyekszik az ottani sikereiben kiélni magát. Egy alkalommal azonban élete kockáztatásával segít a rászorulókon, és Juliet csillaga ettől kezdve felfelé szárnyal a legnagyobb magasságok felé.
Ám amikor már csak karnyújtásnyira van tőle mindaz, amire valaha vágyott, hirtelen kénytelen lesz szembesülni az élet legnagyobb ajándékával. A kérdés már csak az, hogy mihez kezd vele..
 

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Csábítás
Könyvudvar ár: 590 Ft
Angelika
Könyvudvar ár: 790 Ft
Carlotta Torresani
Könyvudvar ár: 990 Ft
Jóságszalon
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
A szmirnai boszorkányok
Könyvudvar ár: 590 Ft 390 Ft
1 vélemény