Reális és irreális kalandozások 5 könyv egy csomagban

AKCIÓ Reális és irreális kalandozások 5 könyv egy csomagban
Reális és irreális kalandozások 5 könyv egy csomagban - adatlap
Kiadás éve: 2009-2013
Borító: 1 keménytáblás, 4 puhatáblás
15,140 Ft-os megtakarítás!:) Most 93%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 16,130 Ft
Könyvudvar ár: 1,280 Ft Akciós ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Reális és irreális kalandozásokra hívnak ezek a könyvek. Ha szereti a sci-fit, fantasyt vagy szívesen olvas izgalmas krimiket, akkor ez az öt könyv Önre vár!

A csomag tartalma (a linkek új ablakban nyílnak):

  1. Csontszüret
  2. Dühös nemzedék I. Jonas és a szürke hadsereg
  3. Sherlock Holmes és az Einstein-gyár
  4. Mássászületés
  5. Szabadesés Rádió

A csomagban lévő öt könyv rövid leírása:

Csontszüret
A fantasy műfajában egyre növekszik a (viszonylag) fiatal, sikeres írónők száma: Stephenie Meyer például 1973-ban született, és 30 éves volt, amikor eszébe jutott a Twilight ötlete. Samantha Shannon még hozzá képest is fiatal: 1991-ben született Angliában, csak 2013-ban diplomázott az Oxford Egyetemen, s már tizenöt évesen megírta első regényét, az Aurórát. Ez még ma is kiadatlan, bár lehetséges, hogy a Csontszüret sikere arra fogja ösztönözni a kiadókat, hogy meggondolják magukat...
2059. Scion London. Paige Mahoney látszólag egy átlagos tizenéves lány, aki titokban egy alvilági szervezetnek dolgozik. Kisstílű lopások helyett ő nagyobb tétben játszik. Paige egy álomhacker, aki feltöri mások elméjét, és a gondolataikban kutat fontos információk, összeesküvési tervek után. Mindezt pénzért. Egy nap azonban sötét és gonosz erő keríti hatalmába... beláthatatlan következményekkel.
Oxford több évszázada lekerült a térképről, azóta titkos börtönváros, ahol a legmegátalkodottabb bűnözőket tartják fogva egy idegen faj felügyelete alatt. A Rephaimok álomjárókat toboroznak a hadseregükbe. Paige mentora és kiképzőtisztje egy Warden nevű alak, aki mestere és egyben halálos ellensége is lesz. Ahhoz, hogy szabaduljon, be kell törnie Warden elméjébe, és felfedni a titkát...
A The Bone Season trilógia, akár a Mátrix és Az éhezők viadala, korunk nagy sagája. A könyveket immár 24 országban magas előlegért vették meg a legjobb ifjúsági-fantasy kiadók, a történetből készülő filmet a Hobbit stábja készíti, akár az új Twilight is lehet belőle.

Dühös nemzedék I. Jonas és a szürke hadsereg
A jó gyerekre vonatkozó szabályok egyértelműek: rendesen tanulni, sportolni, templomba járni. Szorgalmasan gyűjtögetni a pontokat, hogy egy napon beválthasd őket lakásra, családra, jó állásra -- tisztességes felnőtt életre.
Rebeka nem akarja elhinni, hogy a nővére nem volt jó. Nem hajlandó beletörődni, hogy elszakították tőle, mert Ráhel olyan bűnt követett el, amiért a legsúlyosabb büntetést érdemelte: életfogytig száműzték a Marsra. Megszállottan nyomozni kezd utána, de a földönkívüliekkel vívott háború évei alatt bevezetett biztonsági intézkedések nem könnyítik meg a dolgát. Az internetes tartalmakat szigorúan korlátozzák, kamerák és műholdak figyelik az emberek minden lépését – a saját biztonságuk érdekében. Rebekának azonban nem jelent gondot, hogy kijátssza a biztonsági rendszert.
Ám amikor sikerül kapcsolatba lépnie az Anonymous nevű titkos csoporttal, váratlanul egy titokzatos zsaroló markában találja magát. Jonas egy pillanatig sem habozik, amikor a lány a segítségét kéri, sőt legjobb barátját, Sütit is beavatja. Arra azonban egyikük sem számít, hogy ezzel a döntéssel komoly veszélybe sodorják magukat. Olyan titkokkal kell szembenézniük, amelyek megváltoztatják nemcsak az ő életüket és a családjuk jövőjét, de az egész nemzedékük sorsát...

Sherlock Holmes és az Einstein-gyár
Sherlock Holmes, a világhírű detektív kilép Sir Arthur Conan Doyle klasszikus krimijeinek lapjairól, hogy közös nyomozásba kezdjen a gyermek Charlie Chaplinnel egy világméretű összeesküvés után. Ördögi terv bontakozik ki előttük egy titokzatos szekta mesterkedéseiről, amely a zsenik rémuralmának korát hozhatja az emberiségre. A spanyol szerző formabontó sikerkönyvében kitalált és valóban létezett személyek együtt alakítják civilizációnk titkos történelmét. Egy nehezen besorolható mű a szépirodalom és a lektűr határán, amely egyaránt él a humor és a feszültségteremtés eszközeivel, hogy maradandó élményt nyújtson az átlagkönyvekbe belefásult olvasóknak.

Mássászületés
Egy bolygó lelket utolsó reménysége a sivatagos Nyugat-Ausztráliába, egy különös kísértetvárosba vezérel: az ott élő férfiak és nők mind valami titokzatos kutatásban vesznek részt. Utazónk olyan eszmerendszert ismerhet meg, mely által minden - az ember vágyai, félelmei, emlékei, élni akarása, az elmúlástól való szorongása, mások iránti szeretete - más megvilágításba kerül. Helyesebben szólva, az ottani közösségben végre minden valós értelmet nyer - a harmadik születésnek köszönhetően. A regény hősei hétköznapi emberek, ténykedésük krónikája bepillantást enged a kísérleti folyamatba, melyen keresztül kivívhatják az emberiség üdvösséghez és szabadsághoz való jogát. Az új világ már megszületett, itt van körülöttünk. Ideje hát bátran kiállnunk mellette, és másokhoz is eljuttatnunk a hírét.
A Mássászületés Osmonde negyedik regénye, mely - Andreï Makine szavaival élve - arra keresi a választ, hogy mi történik, ha elegünk van a gépezetből, melynek mindannyian a részei vagyunk, és megszűnünk végre komplett idiótaként viselkedni.

Szabadesés Rádió
A Földet egy Walter Cheeseman névre hallgató, hatalomőrült szociopata számítógépzseni milliárdos akarja megkaparintani, a bolygó sorsa pedig nem kevésbé izgalmas alakok kezében van.
Aqualung, a páratlan technikusi képességekkel is megáldott, rejtélyes exrocker talán a formálódó ellenállás kulcsfigurája lehet, de az is elképzelhető, hogy mindössze egy mesterséges intelligencia bábja. A Cheeseman egykori beosztottjának és nem mellesleg esküdt ellenségének számító Quin Taber pedig talán az egyetlen ember, aki képes lehet kezelni a világhálót uraló BitRagadozót.
Az élet nem nevezhető éppen unalmasnak: a Föld az Egyesítés mozgalmának hívei és a hevesen ellenálló nacionalisták közötti összecsapásoktól hangos, miközben a Hold kolonistái a sárbolygótól való elszakadáson dolgoznak.

Ha a könyveket egy csomagban veszi meg, akkor még többet tud spórolni, mintha egyenként tenné a kosarába!

be
5 ( 5 / 5 )
A csomag tartalmát látva rögtön sejtettem, hogy nem fogok tudni ellenállni. Szeretem a sci-fit, szeretem a fantasyt, a krimi is közel áll hozzám, a leírásoktól pedig kifejezetten kíváncsi lettem. Ezért az árért öt szórakoztató könyvhöz hozzájutni gyakorlatilag ajándék, a Csontszüretről már régebben is hallottam, most legalább meglesz az is.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
5 Deltora könyv egy csomagban
Könyvudvar ár: 2,950 Ft 990 Ft
Henrietta Lacks örök élete
Könyvudvar ár: 390 Ft 100 Ft
1 vélemény
Hajóbontók
Könyvudvar ár: 690 Ft
Válófélben
Könyvudvar ár: 290 Ft 100 Ft