A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

A személyes átvétel szünetel, azonban az online megrendeléseket továbbra is teljesítjük!

Március 21-től, szombattól lezártuk a könyvesboltot. A döntés oka, hogy a legkisebb esélyt sem akarjuk megadni a vírus terjedésének.

 

Továbbra is meg tudjuk oldani a futárszolgálattal történő biztonságos csomagküldést. A csomagolást egyetlen ember végzi, maszkban és kesztyűben. A Sprinter futárszolgálata és a posta szállításban részvevő emberei is szigorúan betartanak minden előírt higiéniás előírást (maszk, fertőtlenítés, távolságtartás).

 

A rendelés módja nem változott. A 990 Ft-ot meghaladó kosárértéknél jelennek meg az átvételi helyek, (Posta Pontok, automaták és Pick Pack Pontok), illetve a házhoz szállítás. Bolti átvétel viszont nem jelenik meg, nem választható. Ha valakinek nem sürgős a rendelés, vagy tart attól, hogy elfogy a kiszemelt könyv és a járvány lezajlása utánra szeretne rendelni, válassza bármelyik küldési lehetőséget, csak megjegyzésbe írja be, hogy bolti átvétel, ne küldjük ki.

 

Ha pedig biztonságosabbnak érzi az átutalást, azt is megjegyzésbe írja be. A csomag összeállítása után e-mailben küldjük a számlaszámot és az összeg beérkezése után pedig a csomagot.

 

FONTOS!

 

Mindenképp várja meg visszajelzésünket a számlaszámmal, addig ne utaljon előre!