990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft felett vállalunk.
Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Robert Smith & The Cure *

Szerző: Richard Carman
Robert Smith & The Cure *
Robert Smith & The Cure * - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Silenos
ISBN:9789638852465
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 228
Borító: puhatáblás
1,010 Ft-os megtakarítás!:) Most 33%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,000 Ft
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Vágyak és vallomások

A könnyűzene történetében alig van olyan együttes, amelynek pályafutása több évtizedet fog át, s mégis képes elkerülni a kényelmes önismétlés csapdáit. Ráadásul megújulni lehet pusztán a trendeket követve is. A Cure azonban mindig a saját útját járta. 
1976-os megalakulásuk óta állandó változásban vannak. Az egyetlen biztos pont, a változás motorja, a vihar szemében ülő békés, nyugodt alak e könyv főszereplője: Robert Smith, a zenekar jellegzetes hangú, tupírozott hajú énekese, gitárosa és dalszerzője. 
Karrierje igazán változatos, időnként ellentmondásokkal teli: a tagok cserélődtek körötte, eleinte a Siouxsie and the Bansheesben is zenélt, írt kifejezetten goth és szinte már arcpirítóan popos, díjakat besöprő slágereket is. Robert Smith, az ikonikus frontember ébren tartott és felpezsdített minden zenei közeget maga körül. 
Ez a legelső, részletekbe menő életrajz Robert Smith teljes karrierjéről. Nyilatkozataiból és dalainak elemzéséből egy különleges ember képe rajzolódik ki.

be
4 ( 4 / 5 )
Sok információt, adatot tartalmazó könyv, azonban emiatt nekem kissé talán száraz. Mivel a kedvenc zenekarom, többet vártam a könyvtől, kicsit szórakoztatóbbra számítottam, de ennek ellenére azoknak ajánlom, akik még csak most ismerkednek a Cure-ral (remélem, vannak még ilyenek!), számukra sok újdonságot, érdekességet tartogathat.
be
3 ( 3 / 5 )
A The Cure a brit alternatív rockzenekarok egyik leghatalmasabbika, és úttörője. Robert Smith dalszövegírói, és zeneszerzői zsenialitásáról nem szeretnék sokat írni, de a kötettől sokat vártam, és csalódtam benne. A könyv sajnos nem ér fel sem a frontemberhez, sem a zenekarhoz: eléggé mesterkélt, és összeollózott a formája, bármennyire is kutattam Smith miszticizmusát, rejtélyes személyiségének részletezését, vagy a zenekar sajátosságait, nem igazán találtam meg. Néhány fotót azért kapunk a könyvben, de elég jelentéktelen eseményekről - ezekből lehetett volna egy kicsit többet is kihozni. Itt-ott azért rosszul vételezett információk is publikálásra kerültek (ez gondolom a hanyag fordításnak köszönhető). Laikusok számára jó olvasnivaló lehet, ha szeretnének megismerkedni a zenekar munkásságával, a rajongók azonban ne lepődjenek meg, ha nem azt kapják, amit várnak. A zenekar iránti szeretetemnek, és jóindulatomnak köszönhetően: erős közepes.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még