A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

Rovarok, pingvinek egy varázslatos iskolabusz expedíción egy csomagban

AKCIÓ Rovarok, pingvinek egy varázslatos iskolabusz expedíción egy csomagban
Rovarok, pingvinek egy varázslatos iskolabusz expedíción egy csomagban - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: M&C Kft.
Kiadás éve: 2006-2007
Borító: puhatáblás
1,770 Ft-os megtakarítás!:) Most 64%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,760 Ft
Könyvudvar ár: 1,560 Ft Akciós ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A csomagokat csak online rendelésre állítjuk össze, nincsenek elkészítve a Könyvudvarban. Kérjük, hogy bolti átvétel esetén is küldjön előre rendelést!

A csomag tartalma (a linkek új ablakban nyílnak):

  1. Rovarinvázió (A varázslatos iskolabusz 15.)
  2. Pingvinlesen (A varázslatos iskolabusz 12.)
  3. Ausztrál expedíció (A Varázslatos Iskolabusz 16.)
  4. Pillangó-hadművelet (A Varázslatos Iskolabusz 14.)

A csomagban lévő négy könyv rövid leírása:

Rovarinvázió
Sziasztok, Wanda vagyok. Miss Mici osztályába járok. Amikor bevittem a katicabogaraimat az iskolába, Miss Mici azt mondta, hogy elmagyarázza, miként kell gondoznom őket. Miss Micitől azonban megszoktuk, hogy a dolgokat mindig meg is mutatja nekünk. Ezúttal még fel sem ocsúdhattunk és az egész osztályt rovarrá változtatta. Hat bogárlábon szaladva hamar megtanultuk, hogy nagyon előrelátónak kell lenniük, ha nem akarnak, a tápláléklánc áldozataivá válni, mivel sok rovar eszik rovart ebédre!

Pingvinlesen
Engem úgy hívnak, Phoebe. Miss Mici osztályába járok. Amikor elkezdtünk a madarakról tanulni, még sejtelmünk sem volt róla, hogy tévedésből életünk leghidegebb útja vár ránk, az Antarktiszra. Rengeteget tanultunk a pingvinekről, a jéghegyekről és a Déli-Sarkról, mígnem a jeges óceánba pottyantunk. Akarod tudni, hogyan másztunk ki ebből a pácból?

Ausztrál expedíció
Sziasztok, Dorothy Ann vagyok, Miss Mici osztályába járok. Ezúttal a kookaburra keresésére indultunk, és a világ másik felén kötöttünk ki. Elképesztő kalandokat éltünk át Ausztráliában. Együtt ugrándoztunk egy csapat kenguruval és kereket oldottunk a tasmán ördög elől! Habár utunk nem volt mindig veszélytelen, azért nagyszerűen szórakoztunk ezen a távoli földrészen!
A sorozat eddig megjelent kötetei: Amit tudni kell a denevérekről, Hiányzó csontok nyomán; Bálnák, delfinek, cetek; Az űrfelfedezők; Bűbájos mágnesesség; Jegesmedvenézőben; Dinoszauruszok nyomában; Az elektromos vihar; Menekülés a cápa torkából; Óriási kórokozók; A tornádó; Pingvinlesen; Út a vulkánhoz, Pillangó-hadművelet.

Pillangó-hadművelet
Sziasztok, Phoebe vagyok, Miss Mici osztályába járok. Amikor elkezdtünk a lepkékkel foglalkozni, reméltem, hogy látni fogok élő pillangókat is - de sose gondoltam volna, hogy magam is pillangóvá változom! Mielőtt észbe kaphattunk volna, Miss Mici véletlenül lepkévé változtatott bennünket. A pillangóélet bizony nem könnyű! Vad orkánnal, éhes madarakkal és kíváncsi gyerekekkel kellett megküzdenünk. Sikerre kellett vinnünk a Pillangó-hadműveletet, mielőtt még valami szörnyűség történt volna!

Ha a könyveket egy csomagban veszi meg, akkor még többet tud spórolni, mintha egyenként tenné a kosarába!

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még