990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft-tól vállalunk.
Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Sherlock Holmes sorozat: A sátán kutyája (1988) (DVD)

Szerző: Brian Mills
Sherlock Holmes sorozat: A sátán kutyája (1988) (DVD)
Sherlock Holmes sorozat: A sátán kutyája (1988) (DVD) - adatlap
Kiadó: Cinetel
Bemutató: 1988
Kiadás éve: 2008
Korhatár: 16+
2,890 Ft-os megtakarítás!:) Most 85%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,390 Ft
Könyvudvar ár: 500 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A sátán kutyája

The Hound of the Baskervilles, 1988

Angol krimi

Dr. Mortimer, egy barátságos, ifjú orvos különös haláleset ügyében keresi fel Sherlock Holmes-t. A nemrégiben elhunyt Sir Charles Baskerville végrendeletének végrehajtójaként egy furcsa, régi papirosra lelt. Az írás szerint Baskerville lakóit immár kétszáz éve átok sújtja: azóta, hogy a kastély hajdani urát, Hugo de Baskerville-t egy sátáni külsejű kutya szétmarcangolta a birtokhoz közeli lápon. A legenda szerint a kutya azóta is kísérti a család tagjait. Habár a nemrégiben elhunyt Sir Charles Baskerville halálát szívbénulás okozta, amikor hajnalban rátaláltak, eltorzult vonásaiból látható volt, hogy iszonyú félelem rántotta görcsbe a szívét. Sir Charles megszállottan hitt a legendában és éjszakánként hallotta is a kutya eszelős üvöltését a láp felől. Akkor még a doktor is úgy vélte, mindez egy gyenge egészségű idős ember beteges képzelgése. De most már nem annyira biztos ebben.

Ráadásul Sir Henry Baskerville, a család utolsó sarja, alighogy megérkezik Dartmoorba, rejtélyes üzenetet kap, melyben egy ismeretlen arra figyelmezteti, ha kedves az élete, jobb, ha távol tartja magát Dartmoortól. Valaki követi minden lépését, s az első reggel eltűnnek a cipői a szállodaszobából. Amikor megérkezik a kastélyba, fucsa fények villannak a láp felől, s felhangzik az a hátborzongató hang is, a Sátán kutyájának üvöltése. Sherlock Holmes és hű társa, doktor Watson munkához lát...

Rendezte: Brian Mills

Szereplők: Jeremy Brett, Edward Hardwicke, Raymond Adamson, Donald Bisset, Philip Dettmer, Myrtle Devenish

be
5 ( 5 / 5 )
Krimi olvasó korszakomban az egyik legelső volt A sátán kutyája, és talán a legemlékezetesebb maradt mind a mai napig. Sherlock Holmes és Watson doktor ma ismét reneszánszát éli, szinte nincs nap, hogy valamelyik tv csatornán ne menne sorozat az ő újabbnál-újabb kalandjaikkal. Ebben a még eredeti, klasszikus történetben földöntúli erőkkel veszik fel a harcot, de ők nem hisznek a szóbeszédben, babonákban. Akárhogy gondolkodom, nem emlékszem, hogy a film változatát már láttam volna. Ezen az áron mindenképp meg kellett rendelnem.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Dogma (DVD)
Könyvudvar ár: 500 Ft
Anna Karenina (1997) (DVD)
Könyvudvar ár: 990 Ft
Sose halunk meg (DVD)
Könyvudvar ár: 690 Ft