990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft felett vállalunk.
Tájékoztató az április 7-ei nyitással kapcsolatban Megnézem

Sindzse szeme (KAZETTA, Hangoskönyv)

Sindzse szeme (KAZETTA, Hangoskönyv)
Sindzse szeme (KAZETTA, Hangoskönyv) - adatlap
Kiadó: Tetracoom Kft.
1,300 Ft-os megtakarítás!:) Most 65%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,990 Ft
Könyvudvar ár: 690 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Himalája hófödte csúcsai közt, jeges szélben és hófúvásban tudományos expedíció igyekszik Khangpa kolostora felé. A kutatók megbízója a titokzatos és bőkezű Mr. Thompson.

Ám mintha átok ülne vállalkozásukon: úgy tűnik, maguk a hegyek, az ártó tibeti szellemek próbálják megállítani őket. Egyik útitársukat áldozótőrrel, purbuval a szívében találják meg első este - és ez csupán kezdete a szörnyűségeknek.
Miféle rém tizedeli őket? Mi vár rájuk a kolostorban, és kicsoda valójában a titokzatos Mr. Thompson? Vajon hány ember marad életben, míg Lawrence megfejti a rejtélyt?
A természetfeletti thriller nagymesterének, Leslie L. Lawrence-nek klasszikussá vált regényét most 2 hangkazettán is hallhatjuk Konrád Antal előadásában.

be
5 ( 5 / 5 )
Leslie L. Lawrence korai műve, a karakterek, a történet felépítése, a vége felé az erőviszonyok váltakozása még újak, frissek voltak, a szerző ezzel szerzett nevet a kalandregényírók között. (Most már egyre többször sülnek el műveiben ugyanezeke a "patronok"). Himalájai expedíció, sem egymást, sem a megbízót nem ismerő tudósok, s már útközben gyilkosságok, majd Khangpa kolostorába érkezve nehezen érthető, majd egyre baljósabb események. Az audio formára való átdolgozás során valamennyit kihagytak az eredeti cselekményből, de ezzel nem rosszabb, hanem feszesebb lett a történet. A hangoskönyvet jól érthetően mondják el, a szereplőket nem próbálják "megjeleníteni", a hangeffektusokkal példamutatóan tartózkodók. A két kazetta kicsit már furcsának tűnik, de ahol van még kazettás magnó vagy diktafon, ott kár kihagyni! (Vasalás közbeni hallgatásra kiváló!)

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még