A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

Szabad a porond

Szerző: H. Orlóci Edit
Szabad a porond
Szabad a porond - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Jószöveg
ISBN:9637052305
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 223
Borító: puhatáblás
1,890 Ft-os megtakarítás!:) Most 94%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,990 Ft
Könyvudvar ár: 100 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A tradicionális cirkusz lényege a közvetlen, örömteljes emberi kommunikáció legprimerebb formája, a beszéd előtti testi kifejezésmód érvényesülése a hagyományos és újdonságnak számító szenzációkat felvonultató műsorban, éspedig mind a produkció, mind az életforma nyújtotta tényleges rizikó vállalása mellett.

Ez az a kulturális alakulat, amelyet a legzseniálisabb művészek mellett a gyerekek és a szegénységben élő iskolázatlan tömegek is érteni, értékelni tudnak. Ez az a kulturális intézmény, amit a ma érvényes kultúrpolitika a tűrés és tiltás határán egyértelműen halálra ítélt (állami támogatást gyakorlatilag csak a Fővárosi Nagycirkusz kap).

H. Orlóci Edit szerint a cirkusz történeti fenomenológiájának a nemzet-karakterisztika egyik elemeként kell beépülnie a kulturális önképünket alakító panteonba. A szerző tudományos képzettsége mellett teljes cirkusz-szakmai kompetenciával rendelkezik, ugyanis pályafutását artistaként kezdte (perzs-obermann), több mint húsz éve az Állami Artistaképző Intézet szaktanára, nem utolsósorban pedig a fel- és lemenői szintén "komédiások", legalább 150 éve.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még