Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Szenilla óceáni titkai - Szenilla nyomában sorozat (Disney)

Szerző: Disney, Pixar
Szenilla óceáni titkai - Szenilla nyomában sorozat (Disney)
Szenilla óceáni titkai - Szenilla nyomában sorozat (Disney) - adatlap
Méretek: SZ: 19cm M: 24cm
Kiadó: Kolibri
ISBN:9786155591747
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 46
Borító: keménytáblás, bélelt
1,509 Ft-os megtakarítás!:) Most 75%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,999 Ft
Könyvudvar ár: 490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Az óceán titkai című könyv napló is, foglalkoztató is egyben és néhány rövid tényt is megtudhatunk belőle az óceánok lakóiról. Az óceáni titkok megismerése mellett a gyerekek saját titkaikat megírhatják a lapokon. Ha lakattal nem is, de egy gumipánttal le lehet zárni ezt a keménytáblás (bélelt) kötésű könyvet.

Az első oldalakon Szenilla legjobb barátai mutatkoznak be, és a végén Szenilla megkéri kis olvasóját, hogy ő is írja le, ki a legjobb barátja és miért. Utána egy önarckép megrajzolására, vagy egy fénykép  beragasztására buzdít, illetve egy részletesebb bemutatkozást kér:  hajszín, magasság, amiben jó vagyok, ami különlegessé tesz stb. Sok kiöltendő oldal mellett színezőket, egy vízi kvízt, illetve egy tehetség-barát párosítót is találunk a könyvben. Felsorolt képességek (jelbeszéd, vicc-mesélés, éneklés stb) közül kell kiválasztani és beírni a legjobb barátaink neve mellé azt a a szót, ami leginkább jellemző rá. A könyv végére egy havi lebontású „évtervező” került. A könyv minden lapja színes, a képek a teljes oldalt betöltik.

Szenilla óceáni titkait már írni tudó kisgyerekeknek ajánljuk, akik szeretik a kitöltögetős feladatokat és Szenilla történeteit.

Fülszöveg: Kísérd el Szenillát óceáni kalandjára, melynek során családja felkutatására indul. Segíts te is neki ebben, és örökítsd meg te is a legfontosabb, legkedvesebb emlékeidet! 

Ismerd meg a titokzatos óceáni életet, és válaszd ki, melyik élőlény lennél legszívesebben! Töltsd ki a tesztet, hogy megtudd, melyik szereplőre hasonlítasz leginkább. Ebben a titokkönyvben megoszthatod Szenillával a legemlékezetesebb élményeidet és legtitkosabb álmaidat.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: