Szőlészet, borászat a kiskertben

Szerző: Jacsmenik Gyula
Szőlészet, borászat a kiskertben
Szőlészet, borászat a kiskertben - adatlap
Méretek: SZ: 15cm M: 20cm
Kiadó: Csengőkert
ISBN:9786155237850
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 160
Borító: puhatáblás
Könyvudvar ár: 790 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Könyvünk azoknak a már gyakorló kertészkedőknek szól, akik kedvtelésből, valamint elsősorban családjuk ellátására termesztenek szőlőt kiskertjükben, házikertjükben, illetve készítenek bort, vagy esetleg még ezután szeretnének megpróbálkozni bor- és csemegeszőlő telepítésével, házi bor előállításával.

A szőlőtermesztés és borászkodás olyan, az év minden időszakára szóló változatos munkát, kellemes elfoglaltságot jelent, amely mindig "meghozza gyümölcsét".
Könyvünk segítséget nyújt a szőlőfajták megválasztásához és telepítéséhez, ismerteti a szőlőművelés módjait és munkálatait. Hasznos tanácsokkal szolgál a szüreti előkészületekhez és a borkészítés teendőihez. Részletesen leírja a must- és borkezelés műveleteit, a borhibákat és -betegségeket, valamint tájékoztatást ad a borbírálat folyamatáról. Végül a borkultúra rangjához méltóan megismertet a "borfogyasztás etikájával".
Reméljük, könyvünket haszonnal forgatják majd mind a gyakorló, mind a kezdő kertészkedők, borászkodók. Kívánjuk, leljék minél nagyobb örömüket a szőlészetben-borászatban, és sikerélményükben osztozva, az elkészült borral - gondolatban - mi is koccintunk Önökkel. Egészségükre!

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még