Sztrogoff Mihály 3 DVD-s csomag celofánban (DVD)

Sztrogoff Mihály 3 DVD-s csomag celofánban (DVD)
Sztrogoff Mihály 3 DVD-s csomag celofánban (DVD) - adatlap
Kiadó: Europa Records Kft.
Bemutató: 1975
Kiadás éve: 2008
Korhatár: 12+
4,509 Ft-os megtakarítás!:) Most 64%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 6,999 Ft
Könyvudvar ár: 2,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

1875-öt írunk, amikor a messzi Szibériában felkelés kezdődik, és a tatár törzsek rövidesen több körzetet is ellenőrzésük alatt tartanak. 

II. Sándor cár veszélyes feladatot bíz Sztrogoff Mihály kapitányra: teljes titokban jó 3000 versztát kell megtennie a lázadó tatárok területein keresztül, hogy eljusson Irkutszkba, ahol a cár fivére, Dimitrij nagyherceg igencsak szorongatott helyzetbe került. A futár útnak is indul, hogy a zord Ural hegységen átvágva elérje úti célját, ám kisvártatva találkozik Nádjával, egy politikai száműzött lányával, aki ugyanabba a városba tart, hogy csatlakozzon apjához. Sztrogoff szeretné elkerülni, hogy titkos küldetését bárki is felfedje, ezért azt ajánlja a nőnek, hogy magukat házastársaknak kiadva utazzanak tovább. Útja során Mihályt különös helyzetek elé állítja persze a sors: tudta nélkül találkozik a felkelők vezérével, édesanyja akarva-akaratlan elárulja, fogságba esik, megszökik, majd újra a felkelők kezére kerül, akik kegyetlenül megfosztják látásától. Ám a különleges küldetést teljesítő Sztrogoff Mihályra néha a szerencse is rámosolyog egyszer az újra feltűnő útitárs, máskor meg egyszerű földművelő képében. De messze még Irkutszk városa… 

Az 1975-ben forgatott, klasszikussá lett tévésorozat számunkra igen kedves: Magyarországon forgatták, így itt-ott ismerős helyszínekkel és itthoni szereplőkkel is találkozhatunk a hét epizód alatt. 

163 perc + 110 perc + 109 perc 
Összesen:382 perc

Szereplők: Raimund Harmstorf, Lorenza Guerrieri, Madaras József, Újlaki Dénes, Mécs Károly

Hang: Magyar - Stereo

Képformátum: 4:3

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: