Mesék világa (Társasjátékok könyve)

Mesék világa (Társasjátékok könyve)
Mesék világa (Társasjátékok könyve) - adatlap
Méretek: SZ: 21cm M: 30cm
Kiadó: Holló és Tsa
ISBN:9789636846282
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 14
Borító: puhatáblás
209 Ft-os megtakarítás!:) Most 20%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 999 Ft
Könyvudvar ár: 790 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A füzet nem tartalmaz dobókockát és bábukat! A társasjátékok könyve valójában egy A4-es méretű füzet, amiben hét társas található. A füzetben szereplő játékok címei: A rút kiskacsa, Piroska és a farkas, Lúdas Matyi, Hófehérke és a hét törpe, A császár új ruhája, Fekete szépség, Jancsi és Juliska.
A füzet vastagabb, fényes lapokból áll, kinyitva 1-1 oldalpáron találhatók a játékok, azaz egy társas „tábla” mérete 42x30 cm.
A Mesék világa társasjátékok könyve jól használható utazásnál, napköziben vagy otthon, betegség idején, amikor jó ágyban taratani egy unatkozó kisgyereket. A táblákon egyedül is végig lehet lépegetni, de ketten, vagy többen játszva azért nagyobb az élmény.
A füzet nem tartalmaz dobókockát és bábukat. Utóbbi lehet egy kavics, kupak, lego figura vagy egy kinder játék. Ha pedig dobókockát sehol sem találunk, akkor a gyerekkori kedvencemet tudom ajánlani: kockacukorra ceruzával pötyögtettünk pontokat, és ha elhasználódott a kocka, a győztes elfogyaszthatta jutalmul…
Fülszöveg: Segíts eljutni Piroskának a nagymamájához, mentsd meg Jancsit és Juliskát a gonosz boszorkánytól, találj szerető gazdát Fekete Szépségnek, keresd meg a rút kiskacsa igazi családját... Kezdődhet a játék, mindössze két dobókockára és néhány bábura lesz szükség. Ez utóbbit bárki elkészítheti gombból, kavicsból vagy akár műanyag kupakból.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még