990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft-tól vállalunk.
Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Távol telt tőled tavaszom

Távol telt tőled tavaszom
Távol telt tőled tavaszom - adatlap
Méretek: SZ: 13cm M: 21cm
Kiadó: Partvonal
ISBN:9789639910386
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 200
Borító: keménytáblás
1,500 Ft-os megtakarítás!:) Most 50%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,990 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Agatha Christie akkor is a krimi királynője maradt, ha olykor Mary Westmacott álnéven jelentette meg nem feltétlenül gyilkosságig vitt, a titokzatosság homályából kibontott történeteit, amelyek főhősei látszólag hétköznapi asszonyok.
Ilyen Joan Scudamor is, aki Bagdadban élő lányától utazik haza. Igazi angol hölgy, finom és előkelő, aki neveltetésének megfelelően rezzenéstelenül tűr minden megpróbáltatást. Ám amikor útja során váratlanul több napos veszteglésre kényszerül egy sivatagi állomáson, talán a világvégi környezet egyhangú magánya, vagy a forróság teszi, lepergeti maga előtt addigi életét. És a leányiskola büszkesége, a boldog feleség, a nagyszerű anya és a kiváló társasági asszony álarca mögül lassan kirajzolódnak a valódi vonások.

be
4 ( 4 / 5 )
Ez a könyv tipikusan olyan, hogy amíg nem esik le az olvasónak, miről is szól, milyen üzenete van, addig nem is lehet igazán értékelni. Olyan volt az egész könyv, mint egy ember asszociációs lánca, sőt megkockáztatom, hogy az is. A könyv egy látszólag boldog életű, sok gyermekes családanyáról szól, aki lánya meglátogatása után hazafelé indul. Egy véletlen találkozás indítja be nála a gondolatláncot, ami egészen lelkének a legmélyebb bugyráig vezeti el. A baj azonban ezzel az, hogy az egész tényleg olyan, mint egy asszociációs lánc, és fene nagy fegyelem kell ahhoz, hogy tényleg oda lehessen rá figyelni. Agatha Christe könyve kezdetben semmit sem ígér, csak céltalanul bolyongunk a sivatagban, és csak legyen türelme kivárni az olvasónak azt, hogy mi lesz itt a vége, hol van a csattanó. Igazi karakterközpontú regény, ami a lélek legalsóbb bugyraiba vezet el.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: