A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

Távoli ​kolóniák (SF-antológia)

Távoli ​kolóniák (SF-antológia)
Távoli ​kolóniák (SF-antológia) - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 21cm
Kiadó: Ad Astra
ISBN:9786155229640
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 350
Borító: puhatáblás
3,000 Ft-os megtakarítás!:) Most 75%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,990 Ft
Könyvudvar ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A galaxis ismeretlen tartományaiba, messzi világokba, távoli kolóniákra vezet el az Ad Astra kiadó harmadik novellaválogatása. Az írások főszereplői néha idegen dimenziók lényeivel küzdenek, máskor földiekkel veszik fel a harcot, vagy éppen önmagukkal, emberségükkel kell szembenézzenek. Elvágva a mindenségtől vagy annak szerves részeként, visszasüllyedve a technika nélküli múltba vagy egyfajta modern matriarchátust építve, a gyökereiket keresve vagy csak egy eltűnt fiút – a történetekben egy a közös: a határtalan fantázia, amellyel e kötetben benépesítjük a világegyetemet. 
A Távoli kolóniák lapjain tizenöt magyar szerző írása olvasható. A novellák között épp úgy van kalandos és elgondolkodtató, mint humoros és tragikus. A szerzők némelyike most indul el írói pályáján, mások már rutinosak: a science fictiont vagy éppen a történelmi regényeket kedvelők számára jól ismert alkotók, illetve újságírók és forgatókönyvírók, a filmvilág álmodói.

be
5 ( 5 / 5 )
Régebben rajongtam a sci-fi történetekért, regényekért, filmekért, de sajnos ma már inkább csak utóbbira jut időm. Viszont, élénken él bennem milyen élmény egy fantasztikus könyv olvasása, eleve sokkal több van bízva az ember fantáziájára, mint pl. a filmben. Ennélfogva, jóval komplexebb élményt is nyújt, mert a képzelet sokkal gazdagabb tud lenni, mint egy adott, más által megalkotott képi környezet. És most csak a helyszíneket említettem, holott maga a történet, a cselekmény is érdekesebb, ha a saját fantáziánkkal bővítjük ki. Azt gondolom, ezek a novellák pont megfelelők lesznek, hogy visszatérjek kicsit a sci-fi olvasás világába.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még