TeamBoys Stencil - Army (Rajzoló-, színezőfüzet sablonokkal - hadsereg)

AKCIÓ TeamBoys Stencil - Army (Rajzoló-, színezőfüzet sablonokkal - hadsereg)
TeamBoys Stencil - Army (Rajzoló-, színezőfüzet sablonokkal - hadsereg) - adatlap
Méretek: SZ: 25cm M: 28cm
Kiadó: Napraforgó
ISBN:9789634455592
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 48
Borító: keménytáblás
Könyvudvar ár: 790 Ft Akciós ár: 590 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Rajzoló-, színezőfüzet sablonokkal

Mit tartalmaz a spirálozott, stancolt (kerekre vágott) foglalkoztató? Elöl hátul keménytáblás borítás védi a belső lapokat, amik a védelem mellett kiváló alátétként is szolgálnak, így nincs szükség külön asztalra ahhoz, hogy rajzolhassunk a belső lapokra. A kialakítás és a kiadvány  mérete miatt, akár egy hosszabb autós, vagy vonatos utazáson is jól használható füzet. A kezdőlapot áthajtva két műanyag oldalon sablonokat találunk (katonák, tankok, repülők, harcászati eszközök, ugró ejtőernyős stb ) összesen 39 félét. A két sablon oldal is fel van fűzve a spirálra, de oly módon, hogy ki- és visszatehető.  

A műanyag sablonok után 4 “fejezetet” van lefűzve. Minden rész elején egy színes képen valamilyen harci esemény látható, járművekkel és különböző hátterekkel (sivatagi, tengeri, légi, oázisos). Minden ilyen színes, fényes oldalt 5 azonos, egy színnel megrajzolt oldal követ. A színes kép egyrészt ötletadásra szolgál, másrészt akár tovább is díszíthető. A szürke vonalakkal megrajzolt fehér lapokon nagyon kevés minta van, így bárki szabadon folytathatja azokat a saját ötletei alapján.

Fülszöveg: A fiúk sem maradnak kalandok nélkül! Ezek a kötetek rengeteg mókát, hosszú órákra elegendő kreatív és izgalmas elfoglaltságot ígérnek számukra is. A kalózok, a tűzoltók vagy a katonák csak arra várnak, hogy kis tulajdonosuk a kifestők vagy a foglalkoztatófüzetek révén új kalandra vigye őket!

3 éves kortól

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: