990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft felett vállalunk.
Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Tiszta őrület! - Az internet

Szerző: Robert Ainsley
Tiszta őrület! - Az internet
Tiszta őrület! - Az internet - adatlap
Méretek: SZ: 11cm M: 18cm
Kiadó: Pannonica
ISBN:9639252905
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 78
Borító: keménytáblás
700 Ft-os megtakarítás!:) Most 70%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 990 Ft
Könyvudvar ár: 290 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

'Akár használja valaki a hálót, akár nem, eme könyvecske elolvasása után bátran vitába szállhat a szakértőkkel ' - növeli önbizalmunkat az író bevezetőjében. A kis könyv nem okoz csalódást, mert lépésről-lépésre vezeti olvasóját a legegyszerűbb elektronikus levelezéstől az összetett internethasználatig (ténykeresés, kereskedelem, bankügyletek, vásárlás, piackutatás).

A fejezetek tömörek, tartalmuk, gyakorlatias tanácsaik könnyen érthetők, a hozzájuk fűzött kritikák, ajánlott vitatémák további gondolkodásra késztetik az olvasót. A könyv ismerteti a tematikus fórumok használatát, illemszabályait, fontosabb rövidítéseit, az érzelmek kifejezésére szolgáló 'emotikonokat', és a böngészők használatát, az internetes címek felépítését, értelmezését.

Befejezésként az író tipizálja az internetezőket (szörfölők, evickélők, búvárok, fröcskölődők) is. A könyv végén rövid szószedetben a legfontosabb szakszavak, rövidítések magyarázata található. Kezdő internetezőknek ajánlott.

be
5 ( 5 / 5 )
A könyv ha nem is az internet hőskorából származó, de nagyjából az azt követő időkre jellemző ismereteket tárja elénk. Nagy részük ma is aktuális, de lehetnek közöttük mára már elavult dolgok, melyekkel azonban nem árt tisztában lenni. Kezdő internetezők számára mindenképpen ajánlható, ahogyan a leírásban is olvashatjuk. Én személy szerint, mint viharvert netező, kifejezett kíváncsisággal szoktam lapozgatni az ilyen kiadványokat, és általában találok bennük olyan információkat, amelyekről eddig nem is hallottam, vagy már rég elfelejtettem. Sokszor érdekes összefüggésekre is rájövök, például ha egy-egy alkalmazás mai verzióját összehasonlítom az egyik első, 1.0 közelivel. Akit érdekelnek ezek a dolgok, kell hogy legyen rálátása a kezdetekre is.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: