Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Tükörváros titka

Szerző: Mikó Csaba
Tükörváros titka
Tükörváros titka - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 21cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789631185287
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 558
Borító: keménytáblás
1,000 Ft-os megtakarítás!:) Most 33%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,990 Ft
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Bár a könyv meglehetősen vaskos (560 oldal), végig izgalomban tudja tartani olvasóját a fiktív királyságban játszódó történet. A Tükörváros titkában egyik kaland követi a másikat, de hiába is próbálnánk kitalálni, mi fog történni, sokszor meg fog lepni minket olvasás közben az író, Mikó Csaba.

A könyv, műfaját tekintve, alapvetően kalandregény, néhány fantasztikus elemmel, ezért besorolható a manapság divatos fantasy műfajába is. Mindenesetre az biztos, hogy egy minőségi,  színvonalas, művészi igénnyel megírt munkáról van szó. A könyvborítón azt olvashatjuk, hogy a regény Árpa Attila ötletéből született. A történet először forgatókönyvnek íródott, egy animációs filmhez. Lehetséges, hogy hamarosan filmként is végig tudjuk izgulni a jó és a rossz harcát. 

A könyv hőse egy testvérpár, Marcó (12 éves) és Amira (10 éves), és bár sokszor igaz, hogy a főszereplő korából következik, hogy hány éveseknek ajánlható a könyv, jelen esetben kicsit magasabbra tenném a korhatárt. Egy régi bűn felidézésével kezdődik a történet, majd tíz évvel előbbre ugrunk az időben és megismerjük Marcót, Amirát és édesapjukat. A regény kezdő oldalain a sötét múlt felidézése olyan jól sikerül, a kegyetlen gonosz olyan élethű, hogy inkább 13-14 évtől ajánlanám a könyvet. Sőt, felnőttként is érdemes megismerkedni Mikó Csaba fantáziavilágával, a Tükörváros titkaival!

Gerley Éda

Fülszöveg:

A hajdan gyönyörű és gazdag Tükörváros egét sötétség borítja, a hős Daledon király birodalmának leáldozott. Az új uralkodónő csak szenvedést hozott és éhezést, úgy tűnik, a város már sohasem lesz többé olyan ragyogó, mint azelőtt.

Minderről az alig tizenkét éves Marcó mit sem sejt: békésen él egy völgy mélyén az apjával és a húgával, és arról álmodozik, hogy Daledon király testőre lesz. Már nagyon várja a napot, amikor megmutathatja, hogy remekül forgatja a kardot, és bátorságban bárkivel felveszi a versenyt. És ez a nap hamarabb elérkezik, mint hitte volna.

Marcó és húga elindulnak Tükörvárosba, hogy bebizonyítsák: ahol a felnőttek ereje már kevés, ott a gyermeki lelemény még csodát tehet.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Receptek - Képes falinaptár (nagy) 2024
Könyvudvar ár: 1,990 Ft 490 Ft
Neurológiai szótár
Könyvudvar ár: 590 Ft 390 Ft
Trükkös játék
Könyvudvar ár: 2,490 Ft
Ebek harmincadja
Könyvudvar ár: 2,990 Ft
Az Arató Halál
Könyvudvar ár: 1,490 Ft 690 Ft
Setét álmok
Könyvudvar ár: 390 Ft