Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Turay Ida egyes szám első személyben

Turay Ida egyes szám első személyben
Turay Ida egyes szám első személyben - adatlap
Méretek: SZ: 13cm M: 20cm
Kiadó: 3G Galéria
ISBN:9789630630467
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 246
Borító: puhatáblás
1,590 Ft-os megtakarítás!:) Most 80%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,980 Ft
Könyvudvar ár: 390 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

"A Méltóságos asszony századik előadás után...Éjféli beszélgetés Turay Idával, aki játszik az életben, játszik a színpadon, de csak a színpadot veszi komolyan." (1936) " Turay Idát egy évre eltiltotta a Népbíróság a szerepléstől." (1945 szeptembere) "Turay Ida sikere a Művész Színházban" "Óriási szenzáció: a Janika!" (1949) "A polgári színésznőket, az úgynevezett sztárokat átnevelik. Turay Ida a Kamara Varietéban kapott beosztást. (1949-1950) 

Aztán külföld: Bécs, München, Zürich, Ascona, München. Ez a Frau Békeffi-korszak. Rikkancs csak néha...álmomban. Majd újra itthon, Másodvirágzás. És a legszebb ajándék, amit színésznő kaphat: "Turay Ida a bizonyság arra,hogy a múlás nem elmúlás." És a rikkancsok mindenkori hangja-hangereje mögött Pistuka, azaz Békeffi István, a férjem, aki halála pillanatáig szerelmem, barátom, kritikusom, egyszóval társam volt.

be
5 ( 5 / 5 )
A könyvet már másodszor rendeltem meg.Az elsőt elolvasás után elajándékoztam egy barátnőmnek,de akartam,hogy nekem is meg legyen.Olvasás közben szinte hallani vélem a színésznő senkivel össze nem hasonlítható hangját.Az albumban lévő fotók is tetszenek,szóval ez egy olyan könyv,ami igazán jó -nekem, mert nagyon szeretem az életrajzokat!!!

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még