Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Tűzvihar - Ifjú Sherlock Holmes

Szerző: Andrew Lane
Tűzvihar - Ifjú Sherlock Holmes
Tűzvihar - Ifjú Sherlock Holmes - adatlap
Méretek: H: 22cm SZ: 17cm
Kiadó: Főnix Könyvműhely
ISBN:9786155632020
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 368
Borító: puhatáblás
1,990 Ft-os megtakarítás!:) Most 60%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,280 Ft
Könyvudvar ár: 1,290 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ez a termék a készlet erejéig csomagban is kapható, extra kedvezménnyel! Részletek itt. Ha a link nem működik, a csomag már nem rendelhető.

Rögtön azután, hogy Sherlock a sokat tapasztalt hű barát, Matty segítségével fényt derít egy sötét, saját családját is érintő titokra, egy újabb, nem éppen szívderítő, ám annál izgalmasabb kalandba kénytelen belevágni barátaival, miután tanára és annak lánya hirtelen és váratlan, nyom nélkül eltűnnek a házukból. Sherlockot és társait az ifjú mesterdetektív következtetései - no meg egy nyúl - Skóciába vezérli, ahol a bosszúszomjas Paradol Kamara, vagy egy még vérszomjasabb ellenség, vagy tán kettejük szövetségének ördögi kelepcéje vár rájuk, miközben mászkáló halottakkal, kísértetekkel és saját érzelmeikkel is szembesülniük kell. A kutatás során Sherlock komoly nyomokra, új nyulakra, körülötte röpködő nyílvesszőkre és a múlt sötét titkaira bukkan, és egy pusztító tűzviharra, ami nem mindig csak a külvilágban tombol, hanem saját szívében is. És a kalandok legjava még csak most kezdődik...

11 éves kortól ajánlott.

be
5 ( 5 / 5 )
Szerelmes Sherlock Holmes? Szerelmes kamasz Sherlock Holmes? Ez valami új! (Időskori szerelmét már ismerhetjük Laurie R. King "A ​méhészinas- Avagy a királynő zárkázása" című könyvéből). Kaland kaland hátán, egyik veszélyből a másikba, s így az olvasónak egyik izgalomból a másikba... Nem a klasszikus gondolkodó, tanácsadó szerepel még, de a környezet és emberek megfigyelésének tudománya, amely később egyik nagyon fontos képessége lesz, már kitűnik. Mindenkinek,akit érdekel, hogyan fejlődött Holmes azzá, ami lett, javaslom ezt a három kötetet! Nagyon nehezen szedtem össze a másik kettőt (Halálfelhő és Vörös pióca), most pedig hármat tálcán kínál a Könyvudvar!

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: