Új Mirax Mese Magazin 20. 2011 (DVD-vel)

Új Mirax Mese Magazin 20.  2011 (DVD-vel)
Új Mirax Mese Magazin 20. 2011 (DVD-vel) - adatlap
Méretek: SZ: 21cm M: 30cm
Kiadó: Mirax
Kiadás éve: 2011
Borító: puhatáblás
249 Ft-os megtakarítás!:) Most 49%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 499 Ft
Könyvudvar ár: 250 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Az Új Mirax Mesemagazin a legkisebbeknek szóló rejtvényes, színezős újság. Mindegyik számban található egy rövid, egyoldalas mese, különböző típusú rejtvények, illetve egy színező. Az ismerd meg! című rovat pedig az adott szám témájához illő élőlényt mutat be. Az újságok közepén egy kivehető, két oldalas poszter található. Ovisoknak, elsős- másodikos gyerekeknek ajánljuk. Az celefontasakos újságok egy véletlenszerűen betett ajándék DVD-t is tartalmaznak.

Ebben a Mesemagazinban többek között különbség keresőt, egy nagybetűs magánhangzó kiegészítős feladatot és egy kakukktojás keresőt találunk. (A betűrejtvények miatt ezt a számot a már olvasni tudóknak ajánljuk!)

A mese címe: A szegény csizmadia és a szélkirály, az Egészséges élet című rovatban pedig egy egészség-kvíz található és az epervaj receptje. A poszteren Franklin látható, az Ismerd meg! rovatban pedig a vidráról olvashatunk. Újdonságként egy nagyon egyszerű angol "lecke" is található az újságban, amiben járművek képei szerepelnek két nyelven megnevezve. A képek átnézése után összekötős feladattal lehet ellenőrizni, hogy sikerült-e megjegyezni a neveket.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: