Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Új módon vagyunk egyház

AKCIÓ Új módon vagyunk egyház
Új módon vagyunk egyház - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Márton Áron
ISBN:963901138x
Kiadás éve: 1999
Oldalszám: 404
Borító: puhatáblás
580 Ft-os megtakarítás!:) Most 85%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 680 Ft
Könyvudvar ár: 390 Ft Akciós ár: 100 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A II. Vatikáni zsinat Egyházunk életében igen nagy jelentőségű esemény. Dokumentumaiból az örök megújulásra késztető Szentlélek szól hozzánk. Most ez visszatérést jelent az Ősegyház által megélt Kommunió-egyházhoz. A Szentháromságos Egy – Isten megszentelt szeretetközössége az emberrel; ez az Egyház. A Zsinat eredményeként a katolikus Egyház öntisztítóan hántja le magáról a történelmi korok rárakódott hordalékait, melyek torzították az Ősegyház által megélt szeretetközösséget a Szentháromsággal.

A zsinati döntések meghozatala sem volt könnyű feladat. A Szentlélek küzdött az emberi megszokottsággal, kialakult történelmi szokásokkal és megrögződött gyakorlattal. Végül Ő lett az erősebb!
Ez a küzdelem a magyar Egyházban most zajlik. Sajátosan nehéz, örökölt körülmények között, a társadalmi súlyos gondok minden hátrányával nehezítve. A szerző, Mihályi Gilbert premontrei atya könyve széles körben, átfogóan ütközteti a felfogásokat, ismertet és sürgetve késztet a megújuló egyházi látásmód és életforma elfogadására, intézményes bevezetésre. Olvasmányos írásban a nyilatkozatok gazdag gyűjteménye közérthetően tárja fel a Kommunió-egyház Isten akarata szerinti mivoltát és megvalósításának vonzó eszköztárát, hogy valóban mielőbb új módon legyünk Egyház.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még