Végzetes DNS

Végzetes DNS
Végzetes DNS - adatlap
Méretek: SZ: 12cm M: 20cm
Kiadó: Jokerex
ISBN:9639368512
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 426
Borító: puhatáblás
1,000 Ft-os megtakarítás!:) Most 50%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,990 Ft
Könyvudvar ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A világsajtót bejárja a hír: különösen nagy erejű pokolgép robbant Hollywoodban, a halottak száma több tucat. Amerika megdöbben.
Mi történt valójában? A napok vészesen peregnek, s a Los Angeles-i gyilkossági csoport egyre zavarba ejtőbb nyomokat talál. Hiába minden erőfeszítés? A kőkemény Jake Sinclair hadnagy teljes homályban tapogatózik, miközben egyik terrorcsoport sem vállalja magára a robbantásos merényletet. Vajon egyszerű "munkahelyi baleset" történt az alvilágban, vagy valami minden eddiginél szörnyűbb támadás főpróbájának szánták az ártatlan emberek életét kioltó robbantást?
Sinclair hadnagy és Joanna Blalock, az állam legjobb patológusa éjt nappallá téve vizsgálják a rendelkezésre álló adatokat, s eközben döbbennek rá: élet-halál versenyt futnak az idővel. Fanatikus és mindenre elszánt ellenfeleik már kitűzték a következő támadás időpontját. Ahhoz sem fér kétség, hogy alaposan kiterveltek mindent, s bárkit hajlandók eltenni láb alól, aki fenyegetést jelenthet a számukra. Ők a tökéletes csapat, vagy mégis elkövetnek valamilyen hibát?
Leonard Goldberg fordulatokban gazdag és elképesztően izgalmas orvosi krimije nem csupán a műfaj kedvelői számára lenyűgöző olvasmány.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még