Véres mező

Szerző: William Ryan
Véres mező
Véres mező - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: General Press
ISBN:9789636433833
Kiadás éve: 2012
Oldalszám: 325
Borító: keménytáblás
2,010 Ft-os megtakarítás!:) Most 67%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,000 Ft
Könyvudvar ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A szent tolvaj című regényben megismert talpraesett detektív, Alekszej Koroljev váratlanul Ukrajnában találja magát, a Véres mező című film forgatásának kellős közepén, ahol az állambiztonság nagy hatalmú vezetőjének szeretője után kell nyomoznia. A mindenki által kedvelt fiatal, életvidám lány, Mása Lenszkaja látszólag öngyilkosságot követett el, de Koroljev számára már első pillantásra gyanús az ügy. 
Az eset felderítése a harmincas évek Szovjetuniójában, pontosabban a polgárháború nem is olyan régi, gyakran még vérző sebeinek emlékével terhes Ukrajnában komoly feladatot jelent a rutinos nyomozó számára. Koroljev az állambiztonság, a moszkvai alvilág, az ellenforradalmár összeesküvők és a külföldi kémek között igyekszik úgy lavírozni, hogy mindenképpen elkerülje a Szibériába vezető utat. Munkájában segítségére van a fiatal, de rátermett nyomozónő, Szlivka, aki biztos kézzel kalauzolja a moszkvai detektívet Ukrajna kietlen sztyeppéin és az odesszai alvilág útvesztőiben. 
Hogy Koroljev miként fejti fel a szálakat, és hogy a belbiztonság főnöke miképpen varrja el azokat, egyszerre nyújt izgalmas szórakozást az olvasó számára, és ad történelmi betekintést a sztálini birodalom öntörvényű és zárt világába.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Sötét oldal
Könyvudvar ár: 1,290 Ft