A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

Vuk

Szerző: Fekete István
Vuk
Vuk - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789634154143
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 118
Borító: keménytáblás
609 Ft-os megtakarítás!:) Most 26%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,299 Ft
Könyvudvar ár: 1,690 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Móra Kiadó az egyik legnépszerűbb magyar író emlékének áldozva indította útjára, a Fekete István művei című sorozatot. A kemény kötésű könyvek címei közül nem maradhatott ki aTüskevár, az állattörténetek (Hú, Lutra, Vuk,...). 

A Vuk című könyv  talán az egyik legismertebb állattörténete Fekete Istvánnak, ha másért nem, a belőle készült Dargay Attila féle rajzfilm miatt. A könyvet Balogh Péter fekete-fehér teljes oldalas illusztrációi díszitik. 

Fülszöveg:

A rókalyuk folyosója tágabb lett, és a pitvaron túl, mint egy teknő, öblösödött a kamra, ahol halkan szuszogott a rókakölyök. A szőrös gomolyag mozogni kezdett, orra kutatva emelkedett a levegőbe... "Vuk lesz a neve, mint öregapjának, ki első volt a nemzetségben. Vuk, ami annyit jelent, hogy minden rókának félre kell állni az útból, ha vadászatra indul."

Az író igen népszerű állatmeséje a kisróka felnőtté válásáról szól; a rögös utat bejárva Vuk a Simabőrű Ember méltó ellenfele lesz. A történetet, amelyet rajzfilmként szinte mindenki ismer, ezúttal az írói életművet megjelentető sorozat köteteként adja közre a kiadó.

10 éves kortól

be
5 ( 5 / 5 )
Tanulságos és szép történet, örök kedvenc. Szó szerint salátásra olvastam, annyira sokszor járt a kezemben. Mindenkinek ajánlom!
be
5 ( 5 / 5 )
Rajzfilmen is és a könyben is nagyon jó volt!
be
5 ( 5 / 5 )
Nagyon szeretem Vukot és az egész történetet! Néhol szomorú, sokszor vidám, és van, mikor megható. A leírások, a hasonlatok, maga a fogalmazás nagyon szép, élmény olvasni. ♥

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Tüskevár
Könyvudvar ár: 1,590 Ft
4 vélemény
Hú
Könyvudvar ár: 1,790 Ft 990 Ft
1 vélemény
Téli berek
Könyvudvar ár: 2,490 Ft
1 vélemény
Csí és más elbeszélések
Könyvudvar ár: 1,690 Ft