Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Ysabel – Provence varázslatos arca

Szerző: Guy Gavriel Kay
Ysabel – Provence varázslatos arca
Ysabel – Provence varázslatos arca - adatlap
Méretek: SZ: 13cm M: 21cm
Kiadó: Metropolis Media
ISBN:9789639828315
Kiadás éve: 2009
Oldalszám: 413
Borító: puhatáblás
2,280 Ft-os megtakarítás!:) Most 79%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,870 Ft
Könyvudvar ár: 590 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A tizenöt éves Ned Marriner elkíséri fotóművész apját Provence-ba, hogy hat héten át a festői szépségű tájakat járják, képeket készítve egy dekoratív albumhoz. Amíg apja fényképez, Nedet titokzatos események rádöbbentik, hogy az iPodok, mobiltelefonok és hibridüzemű autók modern világában még mindig jelen vannak felfoghatatlan, ősi hatalmak. Egy megszentelt, kísértetjárta éjszakán, amikor az élők és a holtak birodalmát elválasztó falak leomlanak (a kelta Beltine ünnepén), mitikus alakok támadnak fel, mai, hétköznapi emberek életét változtatva meg mindörökre.

Kanada egyik legnépszerűbb szerzőjének ez a regénye hat hetet töltött a sikerlista élén, és 2008-ban elnyerte a rangos World Fantasy-díjat is. Varázslatos története megmutatja, hogy a múltunk még modern, felejtésre hajlamos korunkban is velünk él, elpusztíthatatlanul.

be
5 ( 5 / 5 )
A címlap talán csak rossz tréfa, aminek senki nem dőljön be! Rózsaszín könyvborító, az alcímben Provance... Ettől már könnyen besoroljuk az "olcsó romantika" kereteibe. Ezzel szemben egy izgalmas fantasyt vehetünk kézbe: Ned, az írig-vérig amerikai kamasz elkíséri fotóművész édesapját és annak stábját egy hosszú alkotói útra, a festői francia vidékre. Ám egy nap a katedrálisban új ismerőse, Kate társaságában azt veszi észre, hogy... Titkok, érthetetlen események, megelevenedő múlt, kelta szertartás, a helyi és jövevény évezredes harc a szeretett nőért, akivé talán a stáb egyik tagja vált, s így elveszett. Vagy mégsem? (Több példányt is vettem aműfajt kedvelő kollégáimnak!)

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Csipkerózsa
Könyvudvar ár: 990 Ft
A szmirnai boszorkányok
Könyvudvar ár: 590 Ft 390 Ft
1 vélemény