Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Zebra kutatóállomás

Zebra kutatóállomás
Zebra kutatóállomás - adatlap
Méretek: SZ: 12cm M: 21cm
Kiadó: Partvonal
ISBN:9639910164
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 333
Borító: puhatáblás
2,200 Ft-os megtakarítás!:) Most 73%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,990 Ft
Könyvudvar ár: 790 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Delfin atom-tengeralattjáró lehetetlen parancsot kapott: hajózzon be a Jeges-tenger úszó jégtáblái közé, és mentse meg a Zebra meteorológiai kutatóállomás túlélőit, akiket egy robbanás a halál torkába sodort - és akik jelenleg is egy jégtáblán hánykolódnak valahol az Északi-sarkkör jéghegyei között.
A parancs azonban arról nem tesz említést, mit talál majd a Delfin valójában, ha teljesíti a lehetetlent: a tűz okát, amit nem baleset, hanem egy szabotázs indított útjára, s a kegyetlen gyilkost, aki ott sodródik a túlélők között...

be
5 ( 5 / 5 )
Alistair MacLean fogalom a kalandregényírók sorában. A történetekben sajátos a narráció: általában a főhős maga világítja meg (néha az események során, néha csak a végén) az események általa való értékelését és világítja meg nehezen érthető döntéseit. Fontosak tehát a párbeszédek, és az először talán feleslegesnek tűnő technikai leírások (amik ma már rettenetesen elavultnak tűnnek)... Nagyon céltudatos, fegyelmezetten szerkesztett kaland, amiben a kezdeti, mentőexpedícióra utasító parancstól hamis voltától a beépült árulókig sok-sok rejtéllyel találkozik az olvasó. (Bár a költözés után még banánosládában senyved az első példányom a padláson, nem bánom, hogy újra megvettem - ráadásul nagyon jó áron!) Röviden: kár lenne kihagyni!

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Apokalipszis
Könyvudvar ár: 790 Ft
Origin
Könyvudvar ár: 2,490 Ft
Elnémult harangok
Könyvudvar ár: 790 Ft