990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft felett vállalunk.

5+1 gondolat a Könyvudvarról

1. Mi is az a Könyvudvar?

A Könyvudvar egy diszkont könyvesbolt, ahol nem használt, de korábbi megjelenésű könyveket forgalmazunk az utóbbi 25 év könyvkiadói terméséből. A könyvbarátok kultikus helyének nevezett minket egyik törzsvásárlónk és valóban számos cím az országban csak nálunk kapható. Profilunk a társadalomtudományok és szépirodalom mellett a szórakoztató-, ismeretterjesztő-, és a gyerekirodalom. Másik specialitásunk az árképzésünk, akár az antikvár árakhoz képest is jóval olcsóbbak vagyunk.

Fizikális boltunk több mint 25 éve nyílt meg a Múzeum körúti könyvsoron, az Astoria mellett (Múzeum krt. 7.). Ezt követték az online megjelenéseink: konyvudvar.hu, konyvkupon.hu, facebook.com/konyvudvar

Az országban elsőként nyitottunk meg egy 100 Ft-os könyvesboltot, a 100 Ft-os Könyvudvarunkat. Ebben a részlegben több száz különböző cím található és valóban csak 100 Ft/db-ba kerülnek. Ez nekünk is jó lehetőség a gyorsabb árucseréhez, a vásárlók pedig igazi kincsekre bukkanhatnak közöttük.Másik részlegünk a Mesés Könyvudvar, a Könyvudvar melletti szomszédos házba (Múzeum krt. 9.) költözött, amikor a gyerek- és ifjúsági irodalom kinőtte a boltot. Színezők, foglalkoztatók, lapozók, mondókás könyvek, klasszikus gyerekirodalom, gyerekeknek szóló tudományos könyvek mind megtalálhatók itt.

Honlapunk naponta egyszer frissül, így a könyvekre bolti átvétel esetén is érdemes megrendelést leadni, mert előfordulhat, hogy viszonteladók egyszerre történő nagyobb megrendelése miatt, elfogy a raktározott készletünkből egy adott könyv. Ha nem kíván megrendelést leadni vásárlás előtt, akkor mielőtt elindulna könyvesboltunkba telefonon érdeklődjön a keresett könyv iránt!

2. Legalacsonyabb ár-garancia

Több mint 20 éve működő könyvesboltunkban a kezdetektől nem változott üzletpolitikánk: a lehető legalacsonyabb áron lehessen nálunk könyvet vásárolni. Folyamatosan kutatjuk azokat a kiadókat, akiknek elfekvő készletei maradtak. Ezeket a könyveket jóval a szokásos ár alatt vásároljuk fel és kis haszonnal árusítjuk ki.

A könyveket eredeti árukhoz képest nagymértékű (50-95 %) árengedménnyel árusítjuk. Így lehet egy 12.000 Ft-os Rolling Stones album ára nálunk 2.990 Ft, vagy egy vászonkötéses Csehov mű 490 Ft. Bár megtalálható a kínálatunkban 10.000 Ft-os album is, de az átlag vásárlói kosárban 390-590 Ft/db között mozog a könyvek ára.

Ha valami olcsó, az gyanús. Sokan vannak velünk is így, akik az internet sűrűjében rábukkannak könyvesboltunkra. Hitetlenkedve kérdeznek rá e-mailben, vagy személyesen a könyvesboltban: Több könyvük érdekelne, de mielőtt megrendelném, lenne egy kérdésem. Azt írják újak, de hibátlanok is? Csak mert a bolti ár töredékéért adják, ezért kérdezem…

A könyvek hibátlanok, a régebbi kiadásúakon esetleg meglátszódhat a raktározás nyoma.

Kihasználva az online világ adta alacsony fenntartású webáruházak előnyeit, csak egy boltot üzemeltetünk az Astoriánál, hogy a könyvek vételi árára ne rakódjon sok költség. A konyvudvar.hu-n keresztül viszont az ország legeldugottabb zugába is eljutunk, így a nagy forgalom kis haszon elvével dolgozhatunk.

Magas reklámköltségekkel sem terheljük könyveinket, ha vásárlóink elégedettek, akkor szívesen ajánlanak tovább minket. Facebookos rajongó táborunkba mára már több mint 48.000-en tartoznak.

Azért, hogy az árak alacsonyan maradhassanak csomagolóanyagként újrahasznosított dobozokat, kartonokat használunk, ezzel a kivágandó fákat is kímélve.

3. Nem kell a futárra várni

Át tudja venni a csomagot akkor is, ha nem tud egész nap a futárra várni! Könyvudvar csak egy van, de átvevőhely országszerte több mint 3000! A csomagok 10 munkanapig vehetők át, az átvevőhelyek nagy részében lehet bankkártyával fizetni, az újságosok többsége 08.00-20.00-ig, a benzinkutak éjjel-nappal nyitva tartanak.

Mindent az átvevőhelyekről

4. Ingyen postázás

Már a 10. 000 Ft-ot meghaladó rendelések esetében ingyenesen a szállítás (magyarországi címre) !

Postázási tudnivalók

5. Rugalmasság

Kis boltként rugalmasan tudjuk kezelni az egyedi igényeket, akár számlázás, akár megrendelés módosításáról van szó. A megjegyzésben írt külön kéréseket mindig megpróbáljuk teljesíteni (pl. sürgős megrendelés)!

Leggyakoribb kérések

+1 Vevőink elégedettségéért dolgozunk

Egy korábbi „Az Ország Boltja” versenyének népszerűségi díja (Könyv, film kategória, 2. helyezés) bizonyítja, hogy egy kisebb webáruház is adhat olyan pluszt a hozzáfordulóknak, amit naggyá teheti őt.

Tovább a legújabb könyvek megtekintéséhez >

„Én mindig csak a Könyvudvar miatt szerettem volna Budapesten élni:) Felvidéki magyarként kétszer járhattam ezen a varázslatos helyen a Kossuth szónokverseny után. Máig érzem a könyvek súlyát,ahogy a telepakolt hátizsákjainkat vonszoltuk át a városon,fel a vonatra:) de ez édes teher volt:) remélem,még lesz alkalmam máskor is:)”

„A Könyvudvar reklám helyett megtalálta a legjobb helyet magának, majdnem szemben van a legnagyobb könyvfüggőket összegyűjtő intézménnyel (ELTE). Gyakorlatilag filléres felest árul alkoholistáknak. :D És bár megtehetné, nem szakít háromszor annyi hasznot, pedig menne úgy is. Egyetemista koromban az egyik kedvenc kikapcsolódás volt, azóta vidékről is visszajárok. Házi könyvtáram egy jelentősebb szelete innen van. Köszönöm!”

„Az ember már hónapok óta spórol a nyaralására, már csak napok választják el tőle, és mégis, szervezés ide, csomagolás oda, elkezd a hírleveleteknek köszönhetően könyvet rendelni :D De ez még egy dolog. A komolyabb szint az, hogy szinte rávetődöm a lehetőségre, mint egy karvaly, és mindig azért izgulok, hogy jusson még belőle nekem is:) ”