Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Több, mint 50.000 követő a Facebookon!

Diszkont könyvesboltunk amilyen kicsi, olyan nagy követőtáborral bír.
Ráadásul olyan kedvesen írnak rólunk, hogy egy profi marketinges is megirigyelhetné!
Ezekből a neten keringő visszajelzésekből álljon itt néhány.

Ha Önnek is van véleménye, ne rejts véka alá, küldje el, hogy tovább fejlődhessünk!

Én is írok!

„Könyvbarátok kultikus helye. Szépen berendezett bolt, olcsó könyvekkel, szinte minden megvan itt, és még az antikvárium-béli könyvek ingadozó minőségét, a használtság rizikófaktorát is kizárhatjuk - itt minden könyv új, senki nem olvasta még.”

„Muzeológusként nem gyűjthetek tárgyakat, a szakirodalom rabja vagyok. 6000 könyvem van, mindig benézek hozzátok, ha felmegyek a fővárosba. Ha arra kíváncsi valaki, hogy mennyire olcsó hely, nézze meg az aukciós oldalakat, mert tele vannak az itt vásárolt könyvekkel, melyet sokkal drágábban próbálnak elpasszolni a dílerek.”

„Döbbenetesek az árak: döbbenetesen alacsonyak!:) A választék nagy, olyan kincsekre bukkantam amire nem számítottam! Az eladók udvariasak és készségesek voltak, úgy éreztem magam, mintha egy mesébe csöppentem volna. Biztos, hogy visszatérő vásárlójuk leszek. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a könyveket.”

„Ez a hely egy kánaán a könyvek szerelmeseinek. Főleg régebbi kiadású könyveket lehet fellelni, de találtam már vadiúj Paulo Coelho kötetet is. Vicces kézikönyvek vagy épp szép albumok is felfedezésre várnak, röhejesen olcsón. A karácsonyi bevásárláskor érdemes ide is bekukkantani, mindenféle nemű, ízlésű és személyiségű ismerős számára találhatunk itt megfelelő ajándékot.”

„Széles választék, hihetetlenül jó áron! A honlapon is körbe lehet előtte nézni, s bekészítik a kiválasztott könyveket, amiket élőben is megnézhetsz, s eldöntheted, hogy megveszed-e. Órákig tudok itt nézelődni, mindig találok kedvemre valót, nagyon olcsón!”

„A Könyvudvar reklám helyett megtalálta a legjobb helyet magának, majdnem szemben van a legnagyobb könyvfüggőket összegyűjtő intézménnyel (ELTE). Gyakorlatilag filléres felest árul alkoholistáknak. :D És bár megtehetné, nem szakít háromszor annyi hasznot, pedig menne úgy is. Egyetemista koromban az egyik kedvenc kikapcsolódás volt, azóta vidékről is visszajárok. Házi könyvtáram egy jelentősebb szelete innen van. Köszönöm!”

„Teljesen "véletlenül" fedeztem fel én is!! Ágnes napra kerestem ajándékot, és nagy sikere volt a Mezey Mária, Márai Sándor szerelméről szóló könyvnek (1,500.- Ft. képes), de erősen hezitáltam, hogy inkább Caruso életéről szóló albumot vegyem e meg, amihez ráadásul 2 CD is mellékelve volt, és "kapaszkodjatok meg" 10.000.- t helyett csak 2,500.- volt !!! Vadi új!”

„Szerintem a legjobb webshop, korrekt szállítási költség. Elképesztően gyorsak, legutóbb már a rendelés másnapján megérkezett a könyv. Tökéletes jó állapotban lévő könyveket kínálnak. Mi kell ennél több?”

„Én mindig csak a Könyvudvar miatt szerettem volna Budapesten élni:) Felvidéki magyarként kétszer járhattam ezen a varázslatos helyen a Kossuth szónokverseny után. Máig érzem a könyvek súlyát,ahogy a telepakolt hátizsákjainkat vonszoltuk át a városon,fel a vonatra:) de ez édes teher volt:) remélem,még lesz alkalmam máskor is:)”

„Az ember már hónapok óta spórol a nyaralására, már csak napok választják el tőle, és mégis, szervezés ide, csomagolás oda, elkezd a hírleveleteknek köszönhetően könyvet rendelni :D De ez még egy dolog. A komolyabb szint az, hogy szinte rávetődöm a lehetőségre, mint egy karvaly, és mindig azért izgulok, hogy jusson még belőle nekem is:)”

„Első számú kedvenc. Azt külön imádom, hogy még amikor egy tízfillérest sem lehet leejteni, annyian vannak, az eladók akkor is nyugodtak, kedvesek, segítőkészek.”

„Én nagyon szeretem a boltotokat, számtalan könyvet szereztem be tőletek, egy egész sorozat klasszikusom van, kemény kötésben,potom árért! Ja,és újonnan, jó minőségűek, érintetlenül,tehát nem csak jó, hanem szép könyvek is!”

Ezeket is rólunk írták

Elolvasva a kommenteket,én könyvfüggő úgy érzem...

Elolvasva a kommenteket,én könyvfüggő úgy érzem Könyvudvar függő leszek és megosztalak szintén könyvfüggő húgommal aki Újpesten lakik. De örülök, hogy megtaláltalak.

Imádok oda járni, de csak fizu előtt, mert...

Imádok oda járni, de csak fizu előtt, mert különben tucatnál több könyvvel jönnék haza, pedig már így se férünk el a könyvektől...

Én még csak múlt héten bukkantam rá erre a szuper boltocskára, de imádom!...

Én még csak múlt héten bukkantam rá erre a szuper boltocskára, de imádom! Volt egy könyv, amit hónapokig kerestem, és itt megvolt! Megrendelés után, már másnap küldhettem a barátomat érte. Az árak pedig... A lényeg, hogy ez lesz az első bolt, amit felkeresek, ha kell valakinek valamelyik remekmű. Köszönöm hogy létezel, Könyvudvar!

Vélemény küldése

* e-mail

* Véleményem