Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

A világ legjobb könyve

A világ legjobb könyve
A világ legjobb könyve - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 22cm
Kiadó: Athenaeum
ISBN:9789632933139
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 333
Borító: puhatáblás
2,000 Ft-os megtakarítás!:) Most 57%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,490 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Világ legjob könyve. Ezt a címet, ha meglátja az ember a könyvesboltban, tuti kézbe veszi. Én se tettem másként, hazahoztam a hosszú hétvégére elolvasni. Amíg ez meg nem történik, addig másvalaki ajánlóját tudom idézni:

" Bevallom, kissé tartózkodva nyúltam egy ilyen című könyv után, ám már a huszadik oldalnál megfogott. Az ironikus humora és a helyzetkomikuma nagyszerű. Nem is csalódtam, szinte egy délután "befaltam" a könyvet.

A sok fordulatban és  humorban bővelkedő történet mellett írókról, kiadókról, stílusokról mondja el véleményét  a szerző. Nem is annyira titkolt módon, ám cseppet sem bántóan. Alig szemtelenül viccesen mesél emberi gyarlóságainkról, a múzsa csókjáról, vagy éppen annak hiányáról. Vicces kikacsintás az olvasó felé, és vélemény az "önsegítő" könyvekről." (Gabó olvas-blog)

Fülszöveg:
Egy könyvsiker a sikerkönyvről

A világ legjobb könyve kezd igazán az ínyére válni. Az izgalmas regény és a röpke tények egyvelege jobban működik, mint várta. Hákan Rink Széria-Salvador utáni hajszái gyorsak és kemények voltak, és mindig némi feszültséggel értek véget. A tények maximum egy vagy néhány oldalt vesznek igénybe. Olyanok, akárcsak a béke szigetei. Sikerült összegyűjtenie a bestseller kézikönyvek legáltalánosabb témáit, mint például a villámfogyókúrát és az önsegítést. A szöveg már-már pofátlanul könnyed. Néha azon morfondírozik, hogy tényleg lehet-e ennyire laza és csélcsap egy ilyen intellek- tuális témában. Képtelenség abbahagyni az olvasást. Egyszerűen folytatni kell. Titus elégedett. Pontosan ezt akarja elérni. A beszéd kommunikáció és nem művészi forma. Az olvasó fejében csak a műalkotás marad meg. Egy kép, amely kizárólag egyetlenegy példányban létezik.
Titus alkoholista. Mellesleg befutott író. Sikeres, de a siker nem izgatja, a díjak nem érdeklik, józanul még képes lenne jót írni, de ritkán józan. Unja az egészet. A jóképű és fiatal Eddie ellenben igazi irodalmi rock- sztár. Szerelmes költeményeit zabálják a nők, már csak egy hajszál választja el attól, hogy ő legyen a messzi észak legkiemelkedőbb írója. Titus és Eddie jól berúgnak. És ha már berúgtak, fogadást kötnek; egyikük megírja a világ legjobb könyvét, azt a könyvet, amiben minden benne van. Ami az összes sikerlistán első tud lenni, legyen az thriller, szakácskönyv, népszerű pszichológia, romantikus regény, stb. így a világon mindenki az ő könyvét olvashatná. Az izgalmas fogadás véresen komoly fordulatot vesz, ahogy a két író újabb és újabb trükköket vet be, hogy övé legyen a trófea. Ki ér célba előbb? Meg lehet írni a világ legjobb könyvét? És ha egyszer megírták, el lehet olvasni?

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Eltévedt hold
Könyvudvar ár: 390 Ft
Az ecetlány
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
A szárny
Könyvudvar ár: 590 Ft