Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Az Ezer Név - Árnyháborúk 1.

Szerző: Django Wexler
Az Ezer Név - Árnyháborúk 1.
Az Ezer Név - Árnyháborúk 1. - adatlap
Méretek: SZ: 17cm M: 24cm
Kiadó: Főnix Könyvműhely
ISBN:9786155999468
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 570
Borító: puhatáblás
2,290 Ft-os megtakarítás!:) Most 53%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 4,280 Ft
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

"Nagyon érződik rajta, hogy felkészült az író, jól bemutatja a 19.század elejei hadviselés, a vonalharcászat jellemzőit, és azt, milyen lehet közkatonának, illetve ezredesnek lenni egy ilyen hadseregben. Átélhető az összes csata, élénken előttem van minden egyes összecsapás, amelyekből a regény közepén van bőven. Szerencsére egy alkalommal sem lesz túl sok, túl zsúfolt a könyv, de alapjában a hadseregre helyezi a hangsúlyt. Nem hiszem, hogy a flintlock fantasy alapvető jellemzője lenne az, hogy a hadviselést helyezi fókuszba, de az Ezer név military fantasy, annak minden előnyével és hátrányával.Jól párhuzamba állítható Jack Campbell sorozatával, csak az sci-fi persze. Jók a karakterek, noha egyikük sem lesz túl emlékezetes, de érdekel a sorsuk, lehet értük szorítani.Érdekes a mágia használata is, ami inkább egyfajta fekete, tiltott dolog a vordanai között, míg a cselekmény színteréül szolgáló Khandarban sokkal ismertebb, démonokat, szellemeket kötnek meg, amelyek az alkalmas személyeket ruházzák fel képességeket.

Összefoglalva kellemes olvasmány, aki szerette a Lőpormágus sorozatot, annak bátran ajánlom, de szerintem mindenkinek jó szórakozást nyújt, aki a történelmi regényeket szereti." (Forrás: moly.hu/Nevox)

Fülszöveg: Lépj be a hősi fantázia világába, amely muskéták dörejétől és acél csengésétől visszhangzik - de ahol az igazi csatát az alattomos, sötét mágia ellen vívják...

Marcus d'Ivoire kapitány, a Vordanai Birodalom egyik gyarmati helyőrségének parancsnoka már beletörődött, hogy egy álmos, világvégi helyen kell kitöltenie a szolgálatát, ám egy lázadás fenekestül felforgatja az életét. Miután elült a lőporfüst, rámaradt egy demoralizált sereg irányítása, amely erőtlenül kapaszkodott egy aprócska erődbe a sivatag peremén.

A múltja elől menekülő Winter Ihernglass férfinak öltözve, közlegényként szolgál a Vordanai Gyarmati Hadseregben, annak a reményében, hogy így elkerüli a feltűnést. Amikor azonban tisztté léptetik elő, el kell nyernie emberei szívét, és olyan csatába vezetni őket, ahol minden esély ellenük szól.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: