Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Az utca hercege

Szerző: Tyson
Az utca hercege *
Az utca hercege - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Libri
ISBN:9789633101957
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 320
Borító: puhatáblás
Könyvudvar ár: 3,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Kis magyar gettóregény
Sajátos élet vár arra, aki az utcán nőtt fel. Másképp gondolkodik a világról. Más az értékrendje, mert errefelé más számít lényegesnek. Az utcalányok, stricik, orgazdák, korrupt rendőrök, tolvajok és börtönbe készülő vagy éppen szabaduló „ártatlanok" között elveszettnek érzi magát a hétköznapi ember. De ebből a fajtából kevés akad errefelé... Ha valaki ide születik, nem nehéz megjósolni, mi lesz a sorsa. Csak a legelszántabbaknak sikerülhet átírni a történetüket.
Ez a könyv két fiúról szól, akik ráébredtek arra, hogy miről szól ez az iskola. Hogy nem számít, mennyire nehéz a lecke, mert a lényeg, hogy miként éljük meg a dolgokat, és mit tanulunk belőlük. A döntéseink, a tetteink, az emberségünk... minden rajtunk múlik.

„Egy nagyszerű, szórakoztató könyv, amiből számomra az derült ki, hogy Tyson az élete első felét valahol a Pál Utcai Fiúk és a Bronxi Mese kereszteződésében élte le." - Farkas Mihály (Budapest Bár)

be
4 ( 4 / 5 )
Tőlem ugyan távol áll a címszereplő életstílusa, és zenevilága is, azonban egy valamiben megkérdőjelezhetetlen: hiteles. A könyv részletesen bemutatja gyermekkora fontosabb mozzanatait (egy bizonyos gyomorforgató ételkülönlegesség, hogyan veszítette el egy barátját a kábítószernek köszönhetően, stb.), majd szépen részletezi életének fontosabb mozzanatait is. Ha én, mint laikus élveztem, képzelem min mehet keresztül egy rajongó. Ráadásul száz forintért vásárolható meg... ennyiért egy bulvárújságot vágnak az ember után, és ebben talán egy kicsit több érték lapul :) Pontos kor- és kórkép a VIII. kerületről, olykor naturálisan bemutatva azt, és ez olyan életutat, ami tragédiák tömkelegével teli. Jó könyv!

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még