Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Dedikált példányok

Szerző: Lendvai Vera
Dedikált példányok *
Dedikált példányok - adatlap
Méretek: SZ: 17cm M: 24cm
Kiadó: Dura Stúdió
ISBN:9638729503
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 231
Borító: keménytáblás
1,410 Ft-os megtakarítás!:) Most 41%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,400 Ft
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Kedves Olvasó! Ön most olyan könyvet tart a kezében, melyet a benne szereplő 22 rendkívüli személyiség és a szerző nagy szeretettel, gondossággal közösen állított össze. Az interjúalanyok a beszélgetés során önmagukról, életük alakulásáról beszéltek, - hiszen ez volt a felkérés szerint is a téma. A társalgás közben valamennyiük részéről elhangzott olyan mondat, amely hűen tükrözte életfelfogásukat, gondolkodásmódjukat.

Ha Bálint Györgyöt figyelik, tapasztalják mélységes tiszteletét a szülők iránt, Medgyessy Péter pedig kimondja: a hatalomért nem szabad mindent feláldozni. Romány Pállal is egyet lehet érteni, amidőn megfogalmazta a segítés módját. Kovács Győző informatikus saját példáján bizonyítja, milyen fontos, hogy a gondolat szabadságát biztosítsuk a fiataloknak.

Sorolhatnám Czeizel Endrét, aki rendíthetetlenül küzd a magzatokért, s munkája középpontjába állítja a géniuszok méltatását. Sorolhatnám a mindannyiunknak kedves Székely Éva olimpiai bajnokot, aki a küzdeni tudásból ad példát valamennyiünknek. S megismerhetik Rónay László egyetemi tanárt, majd Róbert László újságírót, az ő kedves tisztelendőivel. S közelebb kerülhetnek Zwack Péterhez, aki arra büszke, hogy külföldön élő gyerekei is öntudatosan vállalják magyar származásukat. Nem sorolom tovább, olvassák élvezettel e tiszteletre méltó huszonkét személy vallomását, s gazdagodjanak belőle.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Zala
Könyvudvar ár: 590 Ft
Csak a kegyelem
Könyvudvar ár: 790 Ft
Könyves sors - magyar sors
Könyvudvar ár: 790 Ft 490 Ft